Tragédia

Mentőhelikopter szállt le a horrorbalesetnél: egy 9 éves fiú meghalt, egy 10 éves súlyos állapotban került kórházba

L.A.

Létrehozva: 2024.10.14.

Az egyik gyermek a helyszínen meghalt.

Egy 9 éves kisfiú meghalt egy elyriai balesetben szombat délután, egy másik fiút pedig helikopterrel szállítottak kórházba. Az Egyesült Államokban a rendőrséget a Burns Road-hoz hívták ki.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A rendőrség szerint egy dzsip sofőrje kelet felé tartott a Burns Roadon, amikor megpróbált elhaladni a két kerékpáros fiú mellett az úton. A rendőrség tájékoztatása szerint a fiúk épp ekkor irányt változtattak kerékpárjaikkal, és összeütköztek a dzsippel. A 9 éves kisfiú a sürgősségi ellátást követően a helyszínen életét vesztette.

A 10 éves gyereket helikopterrel szállították gyermekkórházába.

A dzsip sofőrje nem sérült meg a balesetben. A tragédia kivizsgálása folyamatban van, egyelőre nem emeltek vádat. Az Elyria Rendőrkapitányság az alábbi közleményt is kiadta:

Ez egy tragikus baleset volt, és az Elyria Rendőrkapitányság szeretné kifejezni legmélyebb részvétét az incidens által érintetteknek. Hamarosan további információkat osztunk meg a balesetről.

A környéken lakó Rich Rusnak elmondta, hogy az út kanyarjai és bukkanói, valamint a gyorshajtók veszélyes területté teszik a környéket. Az aggodalmait elmondta a rendőrfőnöknek is - írja a cleveland19.com.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek