Felfoghatatlan

„Mindig mosolygott” - Daganata fojtotta meg a 4 éves kis hercegnőt

K. C.

Létrehozva: 2024.10.05. 16:30

A kislány légútjában már az anyaméhben elkezdett növekedni a daganat.

Egy négyéves „kis hercegnő” meghalt, miután a légútját elzárta egyre csak növekvő daganata. Az orvosok szerint már az anyaméhben kialakult a rákos elváltozása.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Kayleigh Deaville szülei karjában hunyt el Longtonban lévő otthonukban még szeptember 12-én, miután az orvosok már nem tudtak semmit se tenni érte. Miután végstádiumban lévő rákot diagnosztizáltak nála, a bátor kislány kemoterápiás kezelésen esett át egy manchesteri kórházban, majd hat-nyolc héten át sugárkezelésben részesült. A daganat azonban sajnálatos módon tovább terjedt Kayleigh testének többi részét is bejárva. 

„Kayleigh egy daganattal született, ami végül szétterjedt a testében, és az idő előrehaladtával végzetes lett. Hat-nyolc hétig Manchesterben volt kórházban, ahol kemoterápiát kapott. Soha nem gondoltuk volna, hogy Kayleigh rákos. Szupersztár volt, semmi sem zavarta meg. Kayleigh egy csodálatos kislány volt, aki mindig mosolygott, bármin is ment keresztül. Kayleigh kedvenc játéka egy rózsaszín nyuszi volt, mindig vele volt. A kedvenc színei a rózsaszín és a kék voltak” – mesélte gyászoló szülője a tragikus sorsú kisbabáról. 

Kayleigh temetésére tegnap került sor a Carmountside-i krematóriumban. A család és a barátok adománygyűjtést indítottak egy emléktábla és egy emlékpad megvásárlására.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek