Tragédia

Most közölte a rendőrség: szülés előtt álló kismama halt meg a csütörtöki horrorbalesetben

N.T.

Létrehozva: 2024.10.18. 20:21

Úgy tudni, már csak egy hét volt hátra a szülésig.

Egy várandós kismama vesztette életét abban a csütörtöki horrorbalesetben, amelyben egy jelöletlen rendőrautó belehajtott egy másik kocsiba. A helyiek szerint a fiatal nő a következő hetekben szült volna.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Egy várandós anyuka tragikus módon meghalt születendő gyermekével együtt csütörtökön 18:15 körül az A20-as autópályán, a délkelet-londoni Elthamban történt balesetben. 

Az áldozatnak a nevét egyelőre nem közölték, csak azt, hogy a 38 éves nő mellett ott ült másik gyermeke is az autóban.

Az egyik nő, aki az út túloldalán lakik, azt mondta:

Nem tudom elhinni, hogy meghalt. A kislánya is vele volt az autóban. Csak négy éves lehetett. A férje azonnal odarohant. A nő már a terhessége végén járt, nagyjából egy hétre lehetett csak a szüléstől.

Egy másik helyi lakos így nyilatkozott a tragédiáról:

„Nem tudom, mit mondjak. Láttam, ahogy a tűzoltók két autót – egy jelöletlen rendőrségi Volvót és egy másik autót – felvágtak. A nő járműve háromszor is megpördült. Láttam, ahogy a tűzoltók mindkét autó tetejét levágták, hogy kiszabadítsák az embereket. Ez annyira szomorú”.

A Metropolitan Police szerint egy jelöletlen rendőrautó ütközött össze egy másik autóval a Kidbrooke Park Road kereszteződésének közelében. A jelöletlen autóban ülő két rendőrt kórházba szállítottak, de azóta már hazaengedték őket. A hozzátartozókat értesítették, és speciálisan kiképzett rendőrök támogatják őket.

Trevor Lawry főfelügyelő, a greenwichi rendőrség vezetője részvétét fejezte ki az áldozat családjának.

Szívemből sajnálom a nő családját és barátait, akik ilyen tragikus körülmények között veszítették el szerettüket. Az ütközés körülményeit a Független Rendőrségi Viselkedési Hivatal vizsgálja, és mi minden tőlünk telhető módon segíteni fogjuk a vizsgálatokat”.

A baleset helyszínénél már több virágkoszorút is elhelyeztek el, az egyik csokoron ez áll:

Legmélyebb gondolataim veled és a kisbabáddal, a családoddal és barátaiddal vannak. Ez a legszörnyűbb tragédia, soha nem lett volna szabad megtörténnie, és remélem, hogy a családodnak igazságot szolgáltatnak. RIP gyönyörű hölgy és kisbaba

– írja a Mirror

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek