Tragédia

Most tudtuk meg a tragikus hírt: meghalt egy 16 éves diáklány

N.T.

Létrehozva: 2024.10.18. 07:00

A tinédzser életét már nem tudták megmenti.

Egy 16 éves iskolás lány tragikusan megfulladt egy családi vitorlázás során, miután a hajó felborult, és ő csapdába esett alatta.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Daira Melissa Arias Mena, egy kolumbiai iskola tizedik osztályos diákja még október 13-án vesztette életét. Úgy tudni, hogy a tinédzser egy hajóban tartózkodott, amely az erős szél és hullámok miatt felborult.

Úgy vélik, hogy a kedvezőtlen időjárás miatt a motor leállt, ami a végzetes balesethez vezetett, mivel a hajót már nem lehetett irányítani, és végül felborult. Néhány utas, köztük Daira is, állítólag nem viselt mentőmellényt.

A hírek szerint a többieknek sikerült kikeverednie a vitorlás alól, Daira sajnos azonban alá szorult. Az élettelen testét pedig csak órákkal később találták meg a víz felszínén. 

A tinilányt iskolájában tanárai és barátai a tanulmányai iránt elkötelezett diákként ismerték. 2024-ben még diákfelügyelői pozícióra is jelölték, kedves természete és vidám személyiségre miatt sokan kedvelték.

Iskolánk, a Normal Superior Santa Teresita, gyászolja Daira Melissa Arias tizedik osztályos diákunkat. Legmélyebb részvétünket fejezzük ki családjának, osztálytársainak, tanárainak, barátainak, szomszédainak és ismerőseinek

– idézi a Mirror az iskola a következő nyilatkozatát.

A hatóságok folytatják a vizsgálatot, hogy megállapítsák a baleset hivatalos okát és a lány halálának körülményeit.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek