Borzalom

Murakeresztúri gyilkosság: hátborzongató dolgok derültek ki Attiláról

Létrehozva: 2024.10.06. 20:00

Az édesanya visszakapta meggyilkolt lánya személyes tárgyait. Köztük egy döbbenetes tárgy, egy korábban tőlük ellopott kulcscsomó és pénztárca is előkerült a murakeresztúri házból.

Mint arról lapunk is többször beszámolt, az egész megyét sokkolta az a murakeresztúri gyilkosság, ami szeptember 16-án történt. Ismeretes, a háromgyermekes családanyát, Évát korábbi párja csalhatta vagy vihette erőszakkal magával murakeresztúri otthonukba, ahol aztán végzett a nővel. Attila a történtek után elmenekült, napokkal később, Nagykanizsán fogták el. 

murakeresztúri
A murakeresztúri gyilkosság áldozatának mindössze 28 év adatott meg   Fotó: Facebook

Murakeresztúri otthonukból kerültek elő az eltűnt tárgyak

Korábban a Bors már megírtra, hogy a 28 éves nő és a 42 éves férfi házassága korántsem volt idilli: a férfi sokat féltékenykedett, emellett anyagi gondok is felmerültek közöttük. Éva ezért januárban szakított Attilával, és murakeresztúri otthonukból Nagykanizsára költözött, ahol ismét rátalált a szerelem. Volt férje azonban képtelen volt feldolgozni a helyzetet, depresszióba zuhant és öngyilkossággal is megpróbálkozott - ekkor volt felesége mentette meg az életét, az asszony ugyanis mentőt hívott a férfire.

Attila azonban azon a tragikus napon elvitte magával Vicát, akinek később csak a holttestét találták meg, az elsődleges információk szerint megfojtotta az asszonyt. A történtek után Vica családja összetört, főleg, miután pénteken (szeptember 27.) örök nyugalomra helyezték a tragikus sorsú édesanyát. Vica gyászoló édesanyja, idősebb Éva a temetés előtt kapta vissza imádott lánya személyes holmijait:

Megkaptam, ami a lányomé volt, azokat a személyes tárgyakat, amelyek nem szükségesek bizonyítékként a nyomozáshoz

 - mondta lapunknak elcsukló hangon Éva, Vica édesanyja. 

Elárulta, ezek között ott voltak lánya személyes okmányai, az órája és az ellopott kulcscsomó, amit a gyanújuk szerint maga, Attila vitt el korábban. Nem sokkal a gyilkosság után ugyanis Éva arról is beszámolt, hogy az egyik lakáskulcsnak és a kisebbik lánya iratainak is nyoma veszett: 

- Nemrégiben eltűnt a kisebb lányom erszénye és iratai, máskor meg a lakáskulcsunk. Már akkor attól rettegtem, hogy Attila vihette el őket. Féltem attól, hogy mi van, ha bejárkál hozzánk. Hiszen a kapukódot ismeri, ahogyan a kutyát is - mondta akkor az édesanya a Borsnak.

Ebben a murakeresztúri házban találták meg Vica holttestét. Fotó: Zaol

Hátborzongató feltételezése beigazolódni látszott, ugyanis Attila elfogása után Murakeresztúron találták meg fiatalabbik lánya iratait: 

- A rendőrök szóltak, hogy ott van a kisebbik leányom erszénye, volt is azonosítani, hogy valóban az övék az iratok - mesélte akkor borzongva, hozzátéve: a kulcscsomót nem találták meg. Most azonban az is megkerült, szintén Murakeresztúrról: 

A kulcs is ott volt. Viszont a rajta lévő kulcstartó eltűnt. Szörnyű belegondolni, hogy ez az ember bejött a lakásunkba, amikor négyen aludtak bent. Köztük a kisebbik lányom. Csak az jár a fejemben, hogy egy ilyen ember mit tehetett volna velük. Azóta félek egyedül itthon, pedig lecseréltünk minden zárat 

- szögezte le az anya. 

K. Attila jelenleg rácsok mögött ül, a rendőrség emberölés miatt nyomoz az ügyben.

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek