Borzalmas

„Azt hittem meg fog halni” – Napsütés miatt vesztette el egyik szemét a tini

K. C.

Létrehozva: 2024.10.04. 16:30

Gyűjtést szerveznek a fiatal számára, hogy kaphasson egy szem implantátumot.

Egy tinédzser szeme szó szerint majdnem felrobbant egy horrorisztikus baleset során. Néhány métert haladt csak el otthona bejárati ajtajától, hogy bemenjen a fősulijára, amikor a nap váratlanul elkápráztatta.  Autójával kevesebb, mint 16 km/h sebességgel halad Kylie Dean, de így is csúnya vége lett, hogy nekihajtott egy stoptáblának, miután elvakította a nap. 

mentő, beteg, baleset
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Édesanyja, a 38 éves Kelly Dean szerint azért lehetett ilyen rossz vége a balesetnek, mivel Kylie 180 centi magas és túl közel ült a kormányhoz, amibe beverte a fejét. A négygyermekes édesanya talált rá lányára és a fehér Chevroletre. Kórházba szállították, és sürgősségi műtéten esett át, hogy a szemgödrét lezárják.

„Ez egy furcsa baleset volt. Csupa vér volt. Az arca, a karjai, a nadrágja, és az autó is. Száz százalékig azt hittem, hogy meg fog halni. Bár tudom, hogy most már jól van, de amikor becsukom a szemem, még mindig azt látom, hogy csurom véres” – mesélte a sokkot kapott édesanya.

Az ütközéstől Kylie jobb szemgödre darabokra tört, és az orvosok szerint a szeme olyan állapotba került, mintha egy szőlőszemet a falhoz vágtak volna. A 18 éves lánynak eltört az orra is, kitörtek a fogai, az arcán sérülések keletkeztek, és az ütközés következtében a jobb szeméből eltávolították a szivárványhártyát és a lencsét, valamint elszakadt a könnycsatornája.

A műtét után Kylie öt napot töltött a kórházban „kínzó” fájdalmak közepette, és még két műtéten kell átesnie, hogy ellenőrizzék, megfelelően gyógyul-e a szeme. Kelly most létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsen pénzt gyűjteni Kylie plasztikai műtétjére, mivel a biztosításuk nem fedezi az összes beavatkozást. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek