Megdöbbentő

„Nem tudják, hogyan éltem túl” – Vízivással kezelték Ninát, majdnem belehalt

K. C.

Létrehozva: 2024.10.19. 15:30

Az orvosok nem vették észre, hogy valójában mi volt az édesanya panasza.

Egy édesanyának az életéért kellett küzdenie miután az orvosok elküldték annyival, igyon több vizet, hogy megszabaduljon a megfázásszerű tüneteitől. A 41 éves Nina Munro ennek eleget is tett, körülbelül négy liter vizet ivott meg, hogy kimossa magából a vírusokat és végre abbamaradjon a köhögése, általános rossz közérzete és a torokfájása.

A túl sok víz és a gyógyszerek együttes hatására ki mosódott a szervezetőből a Nátrium / Fotó: Pexels

A túlzott mennyiségű víz azonban a megfázásra és influenzára szedett gyógyszerekkel együtt elárasztotta a szervezetét, és életveszélyesen alacsony nátriumszintet okozott a vérében. Ennek következtében az anyuka rohamot kapott, és kórházba került. Nina öt napig az intenzív osztályon feküdt, miközben az orvosok küzdöttek a nátriumszintjének stabilizálásáért. Az egészségügyi szakemberek később azt mondták az édesanyának, nem tudják hogyan élte túl.

Az ausztráliai nő ma már félve iszik, és csak akkor, ha szomjas, továbbá maximum napi 1,5 liter vízre korlátozta a vízfogyasztását.

- Az orvosok nem tudják, hogyan éltem túl. Lassan megfojtottam magam, és még csak nem is tudtam róla! Semmit sem tettem anélkül, hogy egy pohár víz ne lenne mellettem. Azt hittem szuper egészséges vagyok – kezdte az édesanya, aki azt is elmondta, mi volt számára a legrosszabb a kórházban: - Öt napig nem láttam a lányomat, ami nagyon nehéz volt. Nem akartam, hogy olyan állapotban lásson, amilyenben voltam.

A nő tudtán kívül elkapott egy mikoplazmát is, egy olyan baktériumot, amely fertőzéseket okoz a test különböző részein, többek között a légutakban. A túl sok vízivás és a gyógyszerek okozta nátrium hiány és a közelmúltbeli megfázása, valamint a mikroplazma okozta együttesen, hogy életveszélyes állapotba került.

Az intenzív osztályon töltött időre Ninának kissé homályosak az emlékei, de az anyuka szerencsésnek tartja magát, hogy életben van. Egy rövid megfigyelési időszakot követően Nina teljesen felépült, és most már teljesen egészséges, bár a roham miatt hat hónapig nem vezethet autót.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek