Veszély

Nyögéseket hallott az anyuka: apósa szellemétől tartott, de még dermesztőbb a valóság

Bors

Létrehozva: 2024.10.28. 21:00

Emma azt hitte, elhunyt apósa próbál üzenni neki. Azt nem is sejtette, hogy családja élete került veszélybe.

Amikor Emma Reid furcsa zajokat kezdett hallani cardiffi otthonában, azt hitte, hogy néhai apósának szelleme tért vissza, és üzenni próbál valamit. Mint kiderült, a bizarr, kísérteties suttogások és nyögések forrása egészen más volt.

A paranormálisnak hitt események Emma apósának halála után kezdődtek. A helyzet súlyosbodott, amikor Emma 12 éves lányának eltörött a kulcsa, és nem tudott bejutni a házba. Amikor végül sikerült, egy erős gázszagot érzett – ekkor egyrészt kiderült, hogy a család macskája véletlenül bekapcsolta a tűzhelyet, másrészt arra is fény derült, hogy meghibásodott a kazán. Az eszköz szivárgott, ami szén-monoxid mérgezést okozhatott volna. A zajokért nem szellemek voltak a felelősek, hanem a régi kazán.

Amit szellemnek hittünk, valójában komoly veszélyt jelentett az életünkre

- nyilatkozta Emma. Története felhívja a figyelmet a kazánok karbantartásának fontosságára, különösen a tél közeledtével - írja a Mirror. A kazán ellenőrzése nemcsak a biztonságot, hanem az energiahatékonyságot is növeli, csökkentve az energiaszámlákat és elkerülve a költséges javításokat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek