Lánykérés

Örömhír: eljegyezték a magyar szépségkirálynőt, így történt a lánykérés

B. V.

Létrehozva: 2024.10.05. 18:40

Hacsi Bolgárka és szerelme három éve alkotnak egy párt.

A 24 éves Hacsi Boglárka élete nemrég fenekestül felfordult, miután tavaly júniusban elnyerte a Magyarország Szépe címet, ami után ő képviselhette hazánkat a 71. Miss World világversenyen. Hiába azonban a hirtelen jött hírnév, párkapcsolata évek óta tartós lábakon áll. Nagyon szeretik egymást és immáron 3 éve töretlenül kitartanak egymás mellett, aminek egyik titka Boglárka szerint az, hogy állandóan kommunikálnak egymással, igyekeznek átbeszélni mindet. 

293A2408
Hacsi Boglárka
Eljegyezték Hacsi Boglárkát. Fotó: Szabolcs László (SZL)

Emellett a szépségkirálynő kiemelte egy korábbi interjúja során azt is, hogy habár szeretik meglepni a másikat, nem a drága ajándékok számítanak. Éppen ezért igyekeznek élményeket ajándékozni a másiknak. Nos ez kedvesének sikerült is, aki nemrég Madeirán, a gyönyörű szép portugál tengerparton egyik-pillanatról a másikra letérdelt és feltette neki a nagy kérdést. 

Az örömhírt a szépségkirálynő természetesen követőivel is közölte egy Instagram-poszt keretein belül, majd utána egy 24 órán keresztül elérhető Instamgram-történetben kérdezz-felelekkel pár háttérinfót is elárult a lánykérésről. Ebből pedig kiderült, a nagy pillanat már nyaralásuk második napján megtörtént egy romantikus vacsora után a naplementében, írja az Origo.

Mint írja Bálint egy gyönyörű, sziklás helyen kérte meg őt:

Én végigzokogtam az egészet, annyira megható volt, és álmodni sem mertem volna, hogy ilyen csodálatos helyen kéri meg a kezemet életem szerelme. Minden tökéletes volt, csak mi voltunk és persze egy fotós, akit a nagy delírben észre sem vettem, csak később mondta Bálint, hogy amúgy ott egy fotós. Nem gondoltam volna, de elképesztően hálás vagyok, hogy volt valaki, aki a konkrét pillanatot megörökítette, hiszen az ott egyszeri és megismételhetetlen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek