Paranormális

Rejtélyes szőnyeg bukkant elő a hátsókertben, majd szellem kezdte kísérteni a családot

B. V.

Létrehozva: 2024.10.05. 19:30

A történtekről TikTokon mesélt, aminek a híre még a rendőrökhöz is elért.

Igazi krimibe illő történet az, amit Katie Santry már egy ideje átél. Az ohioi családa és párja kerítést akart építeni otthonuk körül. Ennek érdekében el is kezdték felásni a kertjüket, csakhogy a földbe temetve egy szőnyegre bukkantak. Eleinte nem is gondolt róla semmit, majd elkezdtek fucsa dolgok történni a házukban. Pár nappal később Katie arra sétált be a dolgozószobájába, hogy számítógépének képernyője betört, az asztalán lévő dolgok pedig szanaszét hevertek. Gyermekei és párja azonban állították, senki nem volt náluk, az ajtó is zárva volt. 

szőnyeg
Feltekert, elásott szőnyegre leltek az udvarban. Fotó: pexels

Ezt követően kezdte el Katie a TikTok-oldalán videókkal dokumentálni a történéséket, miután paranormális dolgokat sejtett a háttérben.

Lehet, hogy van egy hulla a szőnyegben? Vagy egy szellem köthető hozzá? Mi a fene történik itt? Egy szellem tette tönkre a cuccaimat?

 - sorolta a kérdéseit hozzátéve: tavaly októberben amikor megvették a házat, pont aznap hunyt el a szomszédjuk is. Ráadásul ez az idő egybe esett a kerítésépítéssel is. 

Ezt követően a családanya az otthoniakkal együtt megpróbálta kiásni teljesen a szőnyeget, ám nem sikerült nekik, mert úl kemény volt a föld. Rendőrt hívtak, ám miután ők kiérkeztek közölték, hogy habár a helyzet valóban furcsa, nem szeretnének erőt és energiát fektetni egy szőnyeg kiásásába. A TikTokos videói azonban akkora hírnevet kaptak, hogy egyszer csak hívást kapott a helyi rendőrség gyilkossági osztályáról, hogy hallottak a történetről és szeretnék kivizsgálni. Épp ezért pár nappal később nyomozók és rendőrkutyák jelentek meg a házában, akiknek sikerült végül kiásniuk a szőnyeget. 

Mint kiderült Katienek igaza volt: emberi maradványok utaló nyomok voltak a szőnyegen. Időközben az is kiderült, hogy az 1967-ben épült háznak előttük csak egy lakója volt, ők azonban nem tudtak a szőnyegről semmit. És hiába a nyomozás, miután hetekkel később sem leltek konkrét maradványokra, az ügy feltárását lezárták. Katie TikTok követői elkeseredtek, miután nagyon várták az eredményt.

Valakit biztos, hogy azon a szőnyegen öltek meg, vagy abban hunyt el. A holttestől megszabadulhattak valahol máshol, a bizonyítékot, a szőnyeget pedig ott temették el

- írták neki, de más kommentelő is megírta, valami biztos történt azon a szőnyegen, amit a rendőrség végül lefoglalt, majd átadott törvényszéki vizsgálatra, írja az UNILAD.

@katiesantry

Here is the video of the dog hit

♬ original sound - Katie Santry

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek