Baleset

Rendkívüli bejelentés: változás történt Sallai Nóra állapotában, így van most

Bors

Létrehozva: 2024.10.16. 10:30

Módosítva: 2024.10.16. 11:06

A tragikus baleset lassan három hete történt.

Már lassan három hete annak, hogy a Jóban Rosszban színésznője és kisfia Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. Sallai Nóra gyermeke egy héttel a baleset után a kórházban elhunyt, az édesanya állapota azonban lassan, de javulni kezdett.

Sallai Nóra baleset, Sallai Nóra balesetéről, tragédia
A színésznő lassan gyógyul. / Fotó: hot archív

Szeptember 27-én a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia éppen hazafelé tartott, amikor egy száguldó autó beléjük hajtott. Sallai Nóra állapota eddig válságos volt, de a legfrissebb hírek szerint ugyan még hetekig eltarthat, mire tudatánál lesz, van esély arra, hogy a színésznő felépüljön. Sajtóértesülések szerint a Jóban Rosszban színésznője már önállóan lélegzik és egyre többször nyitja ki a szemét. 
Az elmúlt hetekben több műtéten is átesett a színésznő, és bár az állapota még mindig válságos, az új hírek már bizakodásra adhatnak okot. Az orvosok szerint két, három hét altatás után hetekbe is beletelhet, mire a beteg teljesen tudatánál lesz. A cél az, hogy ezt megvárják, és utána az állapotától függően tudják folytatni a további kezeléseket - írja a life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek