Gyász

Rettenetes: lakástűzben meghalt egy kislány, 10 testvére gyászolja őt

KL

Létrehozva: 2024.10.10.

A család teljesen összetört a tragédia miatt.

Egy hatéves kislányra holtan találtak rá az otthonában, miután az kigyulladt az éjszaka közepén. A gyászoló család a „legboldogabb, legmosolygósabb” gyermekként jellemzett őt.

tűz, lángok
Rettenetes, lakástűzben meghalt egy lány Fotó: Pexels

Chamiah Brindley élettelen testét azután fedezték fel, hogy a Leicesterben, a Bedale Drive-on található házban tűz ütött ki szeptember 10-én. A mentőszolgálat nem sokkal hajnali 4 óra után riasztották a helyszínre, majd a lakásban tartózkodó többi embert elővigyázatosságból kórházba szállították megfigyelésre.

Chamiah, akit sokan csak Miah néven ismertek, a legvidámabb, legmosolygósabb kislány volt. Imádta az ételeket, és mindig mindent kipróbált. Egyike volt a 11 testvérnek, imádta a testvéreit, különösen idősebb bátyját, Dre-t, akivel nagyon közel álltak egymáshoz

- olvasható a lány édesanyja által szerdán kiadott közleményben, amely megjegyzi, hogy Miah-t mindenki szerette, és hihetetlenül hiányzik nekik.

A nyilatkozatból kiderül, hogy a 6 éves lány imádott iskolába járni, és szerette az ott tartott foglalkozásokat is. Emellett nagyon szókimondó volt, nem félt kimondani az embereknek azt, amit gondol.

A Leicestershire-i rendőrség és a Leicestershire-i Tűzoltóság és Mentőszolgálat által vezetett vizsgálat megállapította, hogy a tűz véletlenül keletkezett, nem szándékos gyújtogatás történt. Az incidenssel kapcsolatban letartóztattak egy 14 éves lányt, de később szabadon engedték őt.

− Ez az ügy nagyon összetett, tragikus és teljesen szívszorító volt. Gondolataink a családdal és mindazokkal vannak, akik ismerték a gyermeket, és most nehéz időszakon kell keresztül menniük - idézi Michael Chandler nyomozó felügyelőt a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek