Sallai Nóra

Sallai Nóra balesete: így gyászol az ország - "Elsírtam magam, amikor megtudtam"

Létrehozva: 2024.10.09. 17:53

Mindenki gyászolja a Jóban Rosszban színésznőjének kisfiát. Sallai Nóra balesete mindenkit megrázott.

Hétfő, október 7. óta gyászol az ország, ekkor érkezett ugyanis a lesújtó hír: hosszú napok minden küzdelme ellenére belehalt sérüléseibe Sallai Nóra színésznő ötéves kisfia, Bende. Ismeretes, a Jóban Rosszban sztárja Alsónémediben szenvedett horrorbalesetet: éppen a játszótér elől akart kikanyarodni, amikor a kereszteződésben nekirohant egy nagy sebességgel a főútról száguldva érkező BMW. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfiát ezrek gyászolják / Fotó: Bors

Ezrek búcsúztatják Sallai Nóra fiát

Sallai Opelje az ütközés erejétől felborult, a roncsba szorult anyát és fiát a helyiek szabadították ki. Nóra és Bende válságos állapotban volt, a kisfiút többször is újra kellett éleszteni. Bár hétfőig harcoltak az orvosok az életéért, a fiúcska szervezete végül feladta a harcot és elhunyt, míg édesanyja jelenleg is válságos állapotban fekszik a kórházban. 

Az ország egy emberként gyászolja most a kis Bendét, a magyar sztárvilág mellett ismerősök és ismeretlenek is búcsúztatják a tragikus sorsú kisfiút. 

Kommentelők ezrei köszöntek el Bendétől, kívántak sok erőt a felesége életéért aggódó, gyermekét gyászoló édesapának, és imádkoznak Sallai Nóra életéért:

Isten veled, kicsi angyalka! Sok erőt a családodnak

 - írták több százan.

Sallai, Alsónémedi
Sallai kocsija felborult, a színésznőt és Bendét már a helyszínről is válságos állapotban szállították kórházba / Fotó: Bors

Méltó büntetést kívánnak a BMW sofőrjének

Sokan azt is hangsúlyozták, hogy remélik, szigorú büntetést kap a BMW-t vezető sofőr:

- Örökké rács mögé az ilyenekkel, akik elvették egy öt éves gyermek életét és egy életre tönkretettek egy családot - írta egy többunokás nagymama. 

- Nekem is öt éves a fiam! A szívem szakad meg a kisfiúért! Remélem, azok az emberek felelnek a tettükért! - írta egy családapa. 

Az ügyben egyébként a rendőrség gőzerővel nyomoz, egyelőre az eset minden körülményét vizsgálják, a Dabasi Rendőrkapitányság pedig halált okozó baleset ügyében nyomoz. Annak megállapítása, ki felelős a balesetért, valószínűleg szakértők bevonását igényli majd, hiszen Sallai Nórának volt ugyan elsőbbségadási kötelezettsége, viszont a BMW a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel érkezett. 

Sallai Nóra
A színésznő jelenleg is válságos állapotban van - ezrek imádkoznak érte / Fotó: TV2

Összetört Alsónémedi is

Az alsónémediek is összetörtek, sokan imádkoztak azért, hogy anya és fia felépüljenek: 

Minden nap figyeltük a híreket, hogy mi van velük. Elsírtam magam, amikor meghallottam, hogy meghalt a fiúcska, gyújtottam érte egy gyertyát 

- mondta egy családanya, aki maga is Bendével közel egykorú gyermeket nevel. Két idős asszony is erről beszélt ottjártunkkor: 

- Egy öt éves kisgyerek életét vették el. Még mindig rossz érzés fog el, ha el kell itt sétálnom - mutatott a kereszteződés felé az asszony. A baleset helyszínén néhány mécses emlékeztet mindenkit a borzalmas tragédiára:

Imádkoztam érte, hogy felépüljön. Most már csak azért imádkozok, hogy a családja ne őrüljön bele a fájdalomba, és szegény anyukája meggyógyuljon

- törölte le könnyét. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek