Top5

Megszólalt az ügyvéd Sallai Nóra balesetéről; új fejlemények Till Tamás ügyében

K. D. R.

Létrehozva: 2024.10.27. 13:10

Ezek voltak a hét legolvasottabb hírei a Borson. Sallai Nóra balesete kapcsán megszólalt egy ügyvéd, Katalin ismét szembenéz a rákkal, daganatot találtak a rapper fejében, új fejlmények Till Tamás ügyében.

A Bors a tragikus autóbaleset utáni pillanatoktól kezdve nyomon követi Sallai Nóra balesetének részleteit. Ezúttal Borbély Zoltán ügyvédet kérdeztük, hogyan látja a lehetséges kimeneteleket. "Az igazságügyi műszaki szakértők nemcsak a térfigyelő kamera felvételéből, hanem pl. a féknyomból, a rongálódásokból és más, egyéb adatokból is tudnak sebességet számolni. Itt a sebesség kardinális kérdés lesz."- hangsúlyozta Borbély Zoltán. Mint tudható, azon az útszakaszon 50 kilométer / óra a megengedett sebesség. Ha ennek a kétszeresével vagy a kétszereséhez közelivel ment a BMW sofőrje, ráadásul sötétben, akkor már vizsgálni lehet a megtévesztő sebességet. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra túlélte a balesetet, de kisfia, Bende a kórházban elhunyt  Fotó: HOT Archív

Nagy Katalin a nevében is hordozza azt az erőt és nagyságot, amire a sors kiválasztotta. A kétgyermekes édesanya egyszer már legyőzte a mellrákot, egy kontrollvizsgálat azonban rossz híreket hozott, újabb harc elé állítva az édesanyát. Katalinnak másodjára is szembe kell néznie azzal, amitől mindenki retteg: a rákkal.

– A férjem mondta el sírva, ő látta meg a leletet. Teljesen összeomlottam. Hogy mondjam el azoknak, akiknek fontos vagyok? Mi lesz a gyermekeimmel? Mit sem sejtenek, miközben lehet, hogy Anyának el kell mennie…A szívem megszakadt, nem tudtam elhinni, hiszen már nincs is mellem, ami áttétet adhatna – mesélt a szörnyű pillanatról Katalin a Borsnak, akiről egy januári kontroll vizsgálaton derült ki, hogy visszatért szervezetébe a szörnyű kór. 

Katalinnak el kellett gondolkoznia azon, hogy mi lesz, ha nem érheti meg kislányai esküvőjét, ballagását...  Fotó:   Facebook

Agydaganatot találtak az orvosok az extrém rapper, Spike Dilo fejében. Kunsági Bencének a legoptimistább becslések szerint is maximum egy éve van hátra. Az előadó a Borsnak mesélte el, fél-e a haláltól, és hogyan szeretné tölteni a hátralévő idejét. Könnyen lehet, hogy a most elkészült videóklipjével búcsúzik a közönségtől. A Spike Dilo néven tevékenykedő előadóművésszel október elején közölte az orvosa, azt teszi a legjobban, ha elkezdi élvezni az életet.

Megbékéltem a múltammal és a betegségemmel. Hogy ez a sors jutott nekem, abban senki sem hibás. Nem akarok küzdeni, mert csupán még nehezebbek lennének az utolsó hónapjaim

– jelentette ki Bence, majd elmondta: amióta tudja, mi vár rá, sok mindent átértékelt az életben.

Bencét többször is újraélesztették  Fotó: Olvasói fotó

Szörnyű tragédia érte a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Múcsonyon élő, Izsó családot. A Bors augusztusban mutatta be Izsó-Bányász Orsolya történetét. A 34 éves anyuka szervezetét egy ritka és súlyos betegség támadta meg, ami egy év leforgása alatt elragadta a családjától. 

– Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy minél hamarabb újra egészségesen tudjuk tovább élni az életünket. De nem így lett. Még terveztük a kezelések folytatását, terveztük a közös jövőnket. Fel sem fogom igazán még, hogy ez megtörténhetett. Az utolsó pillanatig fogtam a kezét. Mindig az egyetlen kicsi feleségem marad – mondta a Borsnak, a könnyeivel küszködve Orsi férje, Izsó Péter.

Három gyermeket hagyott félárván, a 2 éves Ákost, az 5 éves Mirát és a 12 éves Noelt  Fotó: Olvasói fotó

Új fejlemények Till Tamás ügyében: Az elhunyt fiú megtalált maradványait vizsgáló szakértők kideríthették, hogy mit tehetett Till Tamással a halála előtt a gyilkosa. Az már biztosnak látszik, hogy nem az autójával gázolta el. A gyermek halálának rejtélyét szakértők próbálják megoldani. A fiú koponyacsontját három hónapja vizsgálják, a legfrissebb megállapítás szerint a nyomokból arra lehet következtetni, hogy a kisfiút a gyilkosa leüthette, vagy leránthatta a bicikliről. 

Till Tamás ügye csaknem 3 évtizede borzolja a kedélyeket  Fotó: Ujvári Sándor

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek