Névadás

„Senki sem tudja kiejteni a lányom nevét, de még csak nem is olyan nehéz”

KL

Létrehozva: 2024.10.19. 16:40

A nő a közösségi oldalán beszélt a részletekről.

Egy anyuka teljesen tanácstalan és nem tudja, hogy mitévő legyen, mivel szerinte senki sem tudja kiejteni a lánya nevét, ő pedig ragaszkodik hozzá, hogy ez nem is olyan nehéz.

anya, édesanya, kislány
Az anyuka értetlenül áll azelőtt, hogy az emberek nem tudják kimondani a kislánya nevét Fotó: Pixabay (Illusztráció!)

A háromgyermekes Lucy elárulta, hogy amikor lánya megszületett, rengeteg üzenetet kapott az emberektől, akik azt kérdezték, hogyan kell kiejteni a gyermeke nevét, de szerinte nem olyan bonyolult a név, mivel „úgy írják, ahogy azt ki kell mondani”.

A TikTok-on közzétett videójában az anyuka bevallotta, hogy lányának együtt kell élnie azzal, hogy állandóan megkérdezik tőle, hogyan kell kimondani a nevét, és nem érti, miért nem tudják az emberek felfogni. A futótűzként terjedő videó már több mint négymillió megtekintést ért el.

Imádom a nem szokványos neveket! A gyermekednek különleges neve van, és az emberek nehezen tudják kiejteni?!!! A lányunknak sajátos nevet visel, nem sok embert hívnak így, de úgy írják, ahogy hangzik, de valamiért az emberek nem tudják kiejteni

- mesélte a videójában Lucy.

Az anyuka azonban úgy gondolja, hogy „csak egyféleképpen lehet kimondani”, mivel ő fonetikusan betűzte, de néhányan még mindig nem gondolják, hogy ez nagyon egyértelmű lenne.

− Azt hiszem, ez az ára annak, ha különleges nevet választunk, de igazából én csak nagyon szeretem a nem hagyományos neveket. Ez nem butaság, csak más. Gondolom, egész életében ezzel kell majd együtt élnie, hogy az emberek azt kérdezgetik, hogyan kell kimondani a nevét - fejtette ki Lucy.

A kommentelők közül sokan egyetértettek abban, hogy a gyermek neve könnyen kiejthető. A többség értetlenül állt az előtt, hogy az emberek nem tudják kimondani a Romie nevet - írja a Mirror.

Mutatjuk a nő videóját:

@lucylondonmum I love unusual names! Does your child have a unique name and do people struggle to pronounce it??!! #babynames #uniquenames #babyname #mumlife #mumsoftiktokuk #mumtok #mumtokuk #mumtoker #sahm #maternityleave ♬ original sound - Lucy London Mum

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek