Robbanás

Sokkot kapott az anyuka, kisfia mellett robbant fel a mosógép

Bors

Létrehozva: 2024.10.16. 10:20

Az anyuka kétségbeesve rohant kisfiához, miután baljós hangokat hallott.

Egy kisgyerek kis híján életét vesztette, miután pont előtte robbant fel a mosógép. A liverpooli Brodie Davis arcát hatalmas üvegszilánkok találták el még múlt héten. A 15 hónapos kisfiú nyaka, karja és lába is megsérült.

Az anyuka hatalmas csattanást hallott röviddel azután, hogy fél adag ruhát bedobott a mosógépbe. Ekkor odarohant, és mint azt Amie McCarthy elmondta, majdnem elájult, amikor meglátta 15 hónapos fiát, akinek vér borította az arcát.

A gép talán kétszer vagy háromszor fordult, amikor hallottam, hogy az üveg hatalmas robajjal betörik. Úgy hangzott, mintha egy ablak tört volna be. A kisfiamról csepegett a vér. Sikított és sírt

- nyilatkozta az anyuka. Amie elmondta, hogy a mosógépből kiröppenő szilánkok „hatalmasak” voltak, és Brodie arcán, nyakán, karjain, kezein és lábain sérüléseket okoztak. Azt egyelőre nem tudni, pontosan mi vezetett a balesethez. 

A kicsi a történtek után kórházba került, ahol sürgős műtéten esett át a bal mutatóujján keletkezett súlyos sérülés miatt, amelynek a bőre szinte leszakadt. Úgy tűnik, hogy a legnagyobb veszélyen túl van - írja a Metro.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek