Szakítás

"Mit tegyek? Szakítani akarok, de meghalt a párom apja: így nem hagyhatom el őt!"

H. A.

Létrehozva: 2024.10.24. 21:00

A férfi teljesen maga alá került a gyásztól, a partnere pedig így nem tudja őt magára hagyni.

Egy szakítás sosem könnyű, akár minket hagynak el, akár mi döntünk úgy, pontot teszünk a kapcsolatunk végére. Egy 42 éves nő különösen nehéz helyzetben találta magát, miután végre rászánta magát, hogy elhagyja a 45 éves partnerét, akivel már három éve vannak együtt.

Sad,Pensive,Young,Girl,Thinking,Of,Relationships,Problems,Sitting,On
Nehéz helyzetben találta magát egy nő, miután rászánta magát a szakításra / Fotó: fizkes /  Shutterstock 

A nő a The Sun nevű brit bulvárlaphoz fordult a dilemmájával, a levelében pedig elárulta, a legnagyobb gond az, hogy - akármilyen hihetetlen - bár már egy ideje együtt járnak a barátjával, szexre sosem került sor kettejük között.

- Minden egyes alkalommal, amikor próbálkozunk, nem képes erekciót produkálni. Nagyon türelmes voltam, de nem hajlandó orvoshoz fordulni segítségért: ő úgy gondolja, hogy az ölelés és a csók is elég, de nekem normális nemi vágyam van, és teljes kapcsolatra van szükségem - panaszolta el az olvasó, majd hozzátette, bár a barátja nagyon kedves és szeretetre méltó, ő nem csak egy legjobb barátra vágyik, hanem szeretőre is. 

Az elmúlt hónapokban a levélíró több utalást is tett és lassanként kezdett eltávolodni a párjától, nemrég pedig végképp rászánta magát a viszonyuk lezárására, amikor valami egészen váratlan, egyben tragikus dolog történt.

Amikor összeszedtem a bátorságomat, hogy véget vessek a kapcsolatnak, meghalt a barátom apja. Most minden este nekem sír. Szívtelen lennék, ha nem maradnék vele

- zárta a beszámolóját a nő.

A tanácsadó, Deidre, az olvasónak írt válaszában úgy vélte, nem kötelessége egy olyan párkapcsolatban maradni, amelyben egyértelműen nem boldog.

Igen, az időzítés nem túl szerencsés. Romantikus értelemben továbbra is távolodhatsz tőle, miközben barátként támogatod őt, amíg túl nem jut a kezdeti sokkon és bánaton

- tette hozzá Deidre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek