Szakítás

„Megcsalt és azt hitte, minden rendben lesz” - szakított a Házasság első látásra álompárja

B. V.

Létrehozva: 2024.10.14. 07:00

A teljesen összetört feleség a közösségi médiában buktatta le exférjét.

Teljesen összetört a szíve a Házasság első látásra sztárjának, Peggy Rose-nak, miután Georges Berthonneau-val való kapcsolatának szakítás lett a vége, Rose elmondása szerint a hírnév a férje fejébe szállt. A 32 éves nő már nem bírta elviselni azt, hogy kedvese mennyire vágyott az elismerésre, az állandó szereplésre. Ám azokra a nehézségekre, amivel válásuk során kellett szembenézzen, álmaiban sem számított.

esküvő, házasság
Véget ért a Házasság első látásra sztárjának a kapcsolata (Képünk illusztráció) Fotó: Unsplash.com

Kapcsolatukban az első törés tavaly karácsonykor keletkezett. Rose már akkor érezte, ennek nem lesz jó vége. 

A fiúk szeretik a figyelmet, főleg ha korábban nem volt bennük része. Elszállnak tőle. Milyen ember mond például olyat a csajának, hogy az exei szexuálisan sóvárognak utána?

Mégis túllendültek a nehézségeken és januárban ellátogattak Párizsba, a szerelem fővárosába, hogy megünnepeljék a születésnapját. A nemi életük azonban ekkorra már csorbát szenvedett, Rose nem érezte úgy, hogy a férje érdeklődne iránta az ágyban, úgy vélte, valami biztos történt a háttérben. Ez pedig ahhoz vezetett, hogy még január végén szakítottak. Azt viszont nem értette, hogy egykori párja miért nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a válásuk.  

Végül közös megegyezéssel, közleményben tudatták, kapcsolatuknak vége, ám Rose pár héttel később tudatta mindenkivel: az exférje megcsalta őt, és erről bizonyítéka is van. Üzenetek, fotók, videók egy nőről, akivel Georges kétszer is találkozott. Rose teljesen összetört. 

Nem csalhatsz meg valakit, majd véled úgy, hogy minden rendben lesz. Összetört a szívem. Kisírtam a szemeimet 

- mesélte. Hozzátéve, a legrosszabb az volt, hogy nála már csak a családja szerette jobban Georgest, így úgy érzi, válásukkal cserben hagyta a szeretteit, írja a Mirror.

A lelki sebek az év eleje óta azonban begyógyultak és azóta Rose biztos benne, hogy szakításuk a legjobb dolog volt, ami történhetett velük. Sőt, azóta talált magának valakit, aki értékeli is őt. Már a gyerekvállalásról is beszéltek. Valamiről, amit az exe sosem akart.

Remélem, ő az igazi 

- közölte reménykedve.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek