Ébredés

Könnyekkel a szemében tért magához a kómából a székesfehérvári zebrán elgázolt Ádám

Létrehozva: 2024.10.20.

Felébresztették a mesterséges kómából a cserbenhagyásos gázolás tini áldozatát.

Mint arról korábban beszámoltunk, drámai események zajlottak le október 8-án este Székesfehérváron, ahol egy autós a zebrán gázolta el az épp barátaival sétáló Ádámot, majd lassítás nélkül elhajtott a helyszínről. A sofőr csak később adta fel magát a rendőrségen. A 16 éves várpalotai fiú rendkívül súlyos állapotban került kórházba, ugyanis ételveszélyes koponyasérülést szenvedett. Édesanyja a baleset után elárulta: pár perccel korábban még telefonon beszélgettek, aztán megtörtént a kis híján tragédiához vezető baleset. Ádám felébresztését csütörtökön kezdték meg az orvosok.

zebra, cserbenhagyásos gázolás, Székesfehérvár, Ádám, 2024. október 8., TV2 Tények
Ezen a zebrán gázolta el a cserbenhagyó sofőr a 16 éves Ádámot   Fotó: TV2

 A Tények arról számolt be: az ébresztés sikeres volt, sőt, a lélegeztetőgépről is levették. Édesanyja elárulta: folytak a fiú könnyei, miután magához tért. A kamaszra ugyanakkor még hosszú gyógyulás vár: jelenleg sem enni, sem beszélni nem tud még.

– Többször próbálták meg felébreszteni a kómából. Másodjára vagy harmadjára – nem tudom pontosan – sikerült. Az állapota stagnál, stabilnak mondják, de előre és hátra is mozdulhat a dolog – magyarázta Ádám édesanyja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek