Halloween

Ez igazán para: repkedő kísértetek rémítik halálra a járókelőket - videó

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.10.26. 06:30

Idén az ijesztő Halloween jelmezek mellett, repkedő szellemek hozhatják ránk a frászt. Az élethű szellemek magasba emelkedve törnek ránk a legváratlanabb helyeken. Máris mutatjuk mitől lesz olyan hihető ez az új halloweeni csíny.

Ha tetszik, ha nem, lassan már idehaza is hagyománya van az október 31-ei halloweeni programoknak. A családok töklámpásokat faragnak, a felnőttek beöltözős buliba mennek, a gyerekek pedig a „csokit vagy csalunk” jelmondattal gyűjtenek csokit és cukorkát a szomszédoktól. Mindenki a vérmérsékletéhez mérten választ ilyenkor programot: az ijedőseknek és a családosoknak jó program a délutáni csokigyűjtés, míg a vérfagyasztó éjszakai bulik megmaradnak a halloween mániásoknak.

szellem
Lejárt az ócska kísértetjelmezek kora Fotó: pexels.com

Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha belefutsz valami olyanba, amibe nem akartál? Pont ez történik egyre több helyen szerte a világban, amikor mit sem sejtő járókelőkre hozzák a frászt valósághű, repkedő szellemek. A rémisztő szellemalak nem egy jelmezbe bújt ember, hanem egy levegőben repkedő üres lepedő. Na jó, az üres az valóban képtelenség. Majdnem üres. A nem minden napi horrorfilmbe illő jelenet bárhol valóra válhat, ugyanis szinte semmi másra nincs hozzá szükség, csak egy drónra és egy lepedőre. Jól hallottad. A modern jelmezhez még te magad is csak azért kellessz, hogy működtesd. Isten hozott a 21. században!  

szellem
Bárhol felbukkanhatnak a szellemek Fotó: youtube

Már önmagában az is rettenetesen ijesztő látvány, hogy a semmiből felbukkan egy repkedő fehér lepedő, ha pedig még rémisztőbbé akarják tenni, felturbózzák néhány extra kiegészítővel, hogy garantált legyen a vérfagyasztó élmény. Egy ilyen, modern technikával működtetett, levegőben repkedő világító szemű lidérc megjelenése bárkit halálra rémíthet, így ezen az estén az ijedőseknek nem árt a kíséret, és fokozott óvatosság. Mi előre szóltunk!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek