Börtön

Rájött, hogy apja csalja az édesanyját - brutális, hogyan szégyenítette meg a fiatal lány apja szeretőjét

B. V.

Létrehozva: 2024.10.22.

A fiatal nő itt nem állt meg, kegyetlen tetteinek azonban meglett az eredménye.

Elképesztő módon állt bosszút apja szeretőjén egy 24 éven nő. Eleanor Brown ugyanis fogta magát, és feltöltötte a nő meztelen képeit egy escort kereső oldalra. Az akt fotók azok után kerültek a tulajdonába, hogy édesanyja, az 57 éves Sarah továbbküldte őket neki, miután rájött, hogy férje, a 61 éves Geoff Brown megcsalta őt. Ezt követően került a "társkereső" oldalra a szerető összes ilyen fotója a telefonszámával együtt. 

szerető, hűtlenség, megcsalás, szex, kapcsolat, illusztráció
Bosszúból töltötte fel az internetre a csalfa nő fotóit. Fotó: Shutterstock

Eleanort a tettében ráadásul testvére, Sophie is bátorította. Az egész történet azonban itt nem áll meg. A feldühödött fiatal ugyanis a képek feltöltése után felkereste az egyébként házas nő férjének a Facebook-oldalát is, és olyan kommentekkel kezdte el őt bombázni, amelyekben trágár szavakkal illette a nőt:

Család tönkretevő k**va

 - írta többek között, majd Whatsappon továbbította is a férfinak a fotókat a csalfa feleségéről. 

Eleanor eleinte tagadta a vádakat, ám azt beismerte rendőrségi kihallgatásán, hogy "részben bűnös", majd megpróbálta igazolni tetteit. Áldozata a tárgyalás során azt közölte, hogy az egésztől állandóan rosszul van, hányingere van. Erőszak áldozatának véli magát, aki folyamatosan attól fél, hol bukkannak majd fel újra a meztelen fotói ugyanis, mint fogalmazott: nem akarja újra és újra átélni ezt a rémálmot. 

A fiatal lány ügyvédje azonban felhívta a figyelmet arra, hogy Eleanor pedig az apja afférjának lett az áldozata, amit még tiniként kellett elviseljen, ezzel traumát okozva számára. A bíró azonban úgy vélte, hogy a 24 éves csupán bosszúra vágyott és még csak megbánást sem mutat,  így három év börtönte ítélték és örökéletű távolságtartási végzést kapott a nő ellen, írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek