Tragédia

„Egy nap újra találkozunk” - Szívszaggató sorokkal búcsúznak a híres influenszertől szerettei

L.A.

Létrehozva: 2024.10.17. 10:20

A magasból zuhant le, állítólag rosszul lett.

A 26 éves Lewis Stevenson több mint 49 métert zuhant, miután felmászott a Castilla La Mancha hídra. Szerető partnere, Savannah Parker beszélt szerelme haláláról, és elárulta, hogy az elmúlt négy nap hihetetlenül kemény volt.

gyertya, gyász, halálhír
Sokan gyászolják az elhunyt influenszert / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Hajnali 5 óra van, nem ettem és nem aludtam. Valaki mondja, hogy ez csak egy rémálom. Rosszul érzem magam attól, hogy nem jössz vissza. Kérlek, gyere vissza. Vedd fel a telefont.

Parker utoljára nyolc órával azelőtt beszélt a barátjával, hogy az meghalt.  Az utolsó szöveg, amit Stevensonnak küldött:

Jó éjszakát, szeretlek.

A nő úgy gondolja, hogy a brit influenszer elájulhatott a hídon, ami miatt elesett és lezuhant.

Nem egyszerűen elesett. Eszméletét vesztette, mert nem érezte jól magát. A barátja, akivel együtt volt, átküldte nekem a rendőrségi nyilatkozatát. Azt mondta a barátnak, hogy nem érzi jól magát, mire az megkérdezte, forduljanak-e vissza. Lewis azt mondta: Csak adj egy percet, Ekkor elvesztette az eszméletét és megcsúszott.

A 26 éves férfi több mint öt éve mászott szórakozásból, és arról volt ismert, hogy ambiciózus kísérleteket tett Európa és az Egyesült Államok legmagasabb nevezetességeinek megmászására. A közösségi médiában közzétett fotókon több száz méter magasan állt egy New York-i felhőkarcoló tetején. Más képeken az izgalmakat kereső férfi egy fémgerenda tetejéről nézett le Londonra.

Minden alkalommal, amikor elment, azt mondtam neki, hogy legyen óvatos

- tette hozzá Parker.

Mindig visszajött sértetlenül. Ezen a hétvégén nem tette. Az csak egy dolog, hogy azt hallom, hogy elment, az pedig még szomorúbbá teszi ezt, hogy ez milyen tragikusan történt.

A férfi egyik barátja így fogalmazott:

Életem legnagyobb szomorúsága, hogy elveszítelek. Egyetlen szó sem fogja leírni, mennyire hiányzol. Mindig te leszel a legbátrabb, leggondosabb és legviccesebb ember, akit valaha ismertem. Büszke vagyok minden épületre, minden háztetőre, amit megmásztál, az együtt töltött idő minden pillanatára. A legjobb barátom, a bátyám voltál. Nyugi, egy nap újra találkozunk.

A The Sun szerint az sem kizárt, hogy a férfi fotót akart készíteni, eközben vesztette el az egyensúlyát.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek