Dráma

„16 évesen megszültem a hálószobámban, de túlságosan féltem, hogy elmondjam a szüleimnek”

B.

Létrehozva: 2024.10.05. 08:30

Senkinek sem szólt. Titokban szülte meg babáját egy 16 éves a hálószobájában.

Titokban szült, a hálószobájában adott életet babájának egy tinédzser, de a családjának és a barátainak nem mert szólni arról, hogy gyermeket hozott a világra.

Titokban szülte meg babáját 16 évesen Fotó: Pixabay

Miranda Ponthieux most már 40 éves, és azt mondja, hogy 16 évesen fogalma sem volt arról, hogy terhes. Sovány maradt, egyetlen tünete a gyomorfájdalom volt, amit szeretteinek kezdetben menstruációs görcsökként panaszolt el.

Nem éreztem jól magam, görcsöltem. Elmondtam anyukámnak, és ő azt mondta: Ó, valószínűleg meg fog kezdődni a menstruációd

- mesélte Miranda, aki már csak a fájdalom fokozódásakor gyanította, hogy terhes lehet. Addigra azonban már csak napok voltak hátra a szülésig. Betegségre hivatkozva nem ment be az iskolába aznap, és teljes titokban, a hálószobájában szülte meg a babáját. Majd nem is merte elmondani a szüleinek és a barátainak sem.

Titokban szült, majd jött a dráma

Négy napig a világon senki sem tudott erről. 15 éves koromban állandóan azzal a sráccal lógtam, akivel óvodás korom óta barátok voltunk. Nyilvánvalóan olyan dolgokat is csináltunk, ami miatt teherbe estem... Kislány volt, folyamatosan ellenőriztem, egy ruhákkal teli kosárba tettem, és megbizonyosodtam róla, hogy jól van. Betakartam, de nem tudtam, mit kell tenni

 - idézi a nőt a Mirror.

Mivel tehát nem tudta, hogy mitévő tegyen, biztonságosan elhelyezte a házuknál az újszülöttjét, aztán úgy tett, mintha meglepődne, hogy egy baba jelent meg ott. A család állami gondozásba adta a "talált babát", a hazugságok és a titkok azonban túl soknak bizonyultak Miranda számára. A bűntudata arra kényszerítette, hogy írjon egy levelet az anyjának a történtekről. Legnagyobb meglepetésére édesanyja és a család többi tagja is szeretettel fogadta a picit, kivedték a gondozásból, és mindannyian azonnal gondoskodni akartak róla.

 

 

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek