Dráma

Több mint 1 órát feküdt haldokolva a kórház padlóján egy 22 éves lány, az ápolónők azt hitték, hogy alszik

L.A.

Létrehozva: 2024.10.28. 08:30

A nőnek senki sem segített...

Egy nő több mint egy órán át feküdt haldokolva a kórház padlóján, mert az ápolók azt hitték, alszik – hangzott el egy vizsgálatban.

kórház, folyosó
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 22 éves Shannara Donnellyt veszélynek tartották saját magára, és mindig figyelni kellett, amíg az észak-londoni enfieldi Chase Farm Kórházban tartózkodott. Az egészségügyi személyzet azonban rosszul figyelte meg Shannarát, és nem vette észre, hogy összeesik a szobájában.

Amikor az ápolónők meglátták a földön, azt hitték, hogy alszik – közölték az esküdtekkel. Tragikus módon Jade több mint egy órán keresztül eszméletlenül feküdt ott. A The Sun szerint a nő öngyilkos lett, ám senki sem sietett a segítségére, hogy megmentse.

Elismerték, hogy a szükséges biztonsági ellenőrzéseket az ápolószemélyzet nem végezte el. Halála előtt egy orvos nem volt hajlandó kiengedni Jade-et az osztályról, ami nagyon feldühítette.

Jade bármit is csinált, általában a szívét-lelkét tette bele

- mondta Donnelly néhai lányáról.

Jade nagyon különleges ember volt, és valahogy az emberek egyszerűen szerették. Imádott nevetni és megnevettetni másokat. Szerette a családját és a barátait, akikért bármit megtett volna.

Az anya szerint Jade halála előtt elveszítette 3 családtagját, ez sem segített mentális állapotán.

A nyomozás folytatódik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek