Dráma

Összetörték a szívét a transzplantált TikTok-sztárnak

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.10.18. 16:00

Darabokra törték a kétszeres szervátültetésen átesett Siklós Csaba szívét és álmait. A transzplantált férfi ugyanis részt vett Serbán Szebasztián énekes klipforgatásán, ám a végleges verzióból kihagyták a táncos jelenetét. A klip rendezője, Bódi Csaba beavatott minket a részletekbe.

Siklós Csabáról nem sokkal a születése után kiderült, hogy súlyos beteg. Az egymás után jelentkező egészségügyi problémákat követően az orvosok kimondták: új vesére és májra van szüksége. Már 14 évesen felkerült a donorváró listára, ám a beavatkozásra 10 évet is várnia kellett. Mint megtudta, egy motoros balesetben elhunyt rendőr veséjét kapta meg. A műtét óta már egy évtized is eltelt. A transzplantált férfinek gyógyszereket kell szednie, ráadásul cukorbeteg lett, de mindezek ellenére jól van. Egy cipőgyártó üzemben sikerült elhelyezkednie, és egyre sikeresebb a TikTok-csatornája, melyen rendszeresen közzétesz táncos videókat. Így figyelt fel rá Serbán Szebasztián énekes is, aki szerette volna, hogy Csaba szerepeljen az új videóklipjében. A férfi örömmel igent mondott a felkérésre, mert úgy vélte, végre beindulhat az igazi karrierje. Nos, úgy tűnik, erre várnia kell.

Siklós Csaba
Bódi Csabi
klipforgatás
transzplantált férfi
A transzplantált férfi nagyra tartja Csabit  Fotó: Siklós Csaba

Szomorú vagyok. Ugyan leforgattak valóban velem egy jelenetet, ám aztán Szebasztián szólt nekem, hogy Bódi Csabi, a klip rendezője úgy döntött, hogy végül nem használják fel 

– kezdte a Borsnak Csaba.

– Ezek után nem tudom, miért utaztam fel egyáltalán a klip miatt Budapestre. Október 11-én, pénteken be kellett volna feküdnöm a kórházba három napra az éves kontrollra. Direkt szóltam az orvosomnak, hogy nem érek rá, mert más dolgom van  – mesélte a férfi, és hozzátette: a munkáltatója is megkérte, hogy szombaton menjen be az üzembe segíteni, de neki is nemet mondott, és ezzel még nem is értünk a veszteséglista végéhez.

A videóimat kritizáló barátaim azt javasolták, hogy befektetés gyanánt vegyek egy új pár cipőt és egy garnitúra ruhát, vagyis inget és nadrágot, hogy jobban nézzek ki tánc közben. A saját TikTok-csatornám érdekében mindezt nem tettem meg, de a klipforgatásnak meg akartam adni a módját

 – mondta a Siklós.

@csabisiklos

ló néz csikó lát új táncos videó ✨🎬

♬ eredeti hang - Siklós Csaba

A TikTok-sztár annyira izgatottan készült a forgatásra, hogy a hírt nem bírta magában tartani, ezért napokkal az esemény előtt élő adásban mondta el rajongóinak, hogy együtt szerepel majd Szebasztiánnal.

Siklós Csaba
Bódi Csabi
klipforgatás
transzplantált férfi
Siklós Csaba új ruhát is vett a forgatásra  Fotó: Siklós Csaba

Most magyarázkodni kényszerülök. Most egyesek azt gondolhatják, hogy menőzni akartam, de csak nagy volt a szám, és talán el sem hiszik, hogy valóban ott voltam a forgatáson 

– fejtette ki Csaba az aggodalmát.

- Hogy miért fáj ez az egész igazán? Mert biztos vagyok benne, mi több, tudom, hogy ha a sztárok megláttak volna a klipben táncolni, mások is felkértek volna a közös munkára. Most ettől a lehetőségtől elestem – fejezte be Csaba.

Bódi Csabi szerint tehetséges a transzplantált férfi

A Bors Bódi Csabit is megkérdezte az ügyben. A mulatós zene elismert képviselője kinyilvánította: semmi baj nincs Csaba tánctudásával.

- A 2 perc 41 másodperces klipet egy szerelmes dalhoz forgattuk. Valóban felvettünk egy jelenetet Csabával, ám a végső vágásnál világossá vált, hogy sehogyan sem illeszkedik a koncepcióba. Sajnálom, ha Csabának ezzel szomorúságot okoztunk, de neki is meg kell értenie, hogy a legfontosabbnak a klip minőségét tartottuk – magyarázta Csabi, és hozzátette: mintegy másfél évtizeddel ezelőtt részt vett egy jótékonysági koncerten, melynek bevételét éppen Csaba gyógykezelésére fordították.

Egyértelműen jóindulattal állok Csabához. Mivel tehetséges táncos, nem tartom kizártnak, hogy egyszer ténylegesen szerepelhet egy klipünkben

 – nyilatkozta az énekes.
Siklós Csaba egyébként szívesen veszi, ha a hölgy rajongói megkeresik és bejelölik a Facebookon, vagy felveszik vele a kapcsolatot a TikTok-on. A legszerencsésebb nőnek akár még egy párkapcsolatra is esélye lehet a sztárral.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek