Csalás

"Tudtam, hogy amit teszek, az rossz" - átverte férjét, így vált anyukává Helena

B. V.

Létrehozva: 2024.10.28. 17:30

A gyermek iránti vágya minden morális kérdést felülírt.

Szörnyű titkot rejteget férje elől a 35 éves Helena. Látva azt, amint párja, Jack, gondoskodó apukaként játszik két kislányukkal, a világ legboldogabb nőjévé teszi. De csak addig érez így, ameddig eszébe nem jut, mit tett. Retteg attól, hogy kedvese elhagyja őt, miután kiderül, kelepcébe csalta őt a családalapítás során. 

szülés, kismama, várandósság, terhes, terhes pocak
Párja egyáltalán nem akart gyerekeket. / Fotó: Pexels 

Helena és Jack 24 éves korukban ismerkedtek meg egymással Tinderen. Akkor egyikük sem akart családot, mindketten karrieristák voltak, nagyvárosi életet éltek. A randik és alkalmi találkozások azonban szerelemmé alakultak, de családalapításon továbbra sem gondolkodtak. Sikeres karriet akartak, valamint világot látni. Helena nem is tudta elképzelni azt, hogy a Michelin-csillagos éttermeket és a drága táskákat gyermekholmikra cserélje le. 

Megjárták közösen New Yorkot, Párizst, Rómát. Imádták a luxust, a gondtalan életmódot. Még arról is megegyeztek, hogy ellátogatnak Japánba, majd egy amerikai körútra indulnak. Csakhogy közben Helenában új vágy fogalmazódott meg: gyermekre vágyott. Mivel félt a visszautasítástól, úgy döntött, titokban abbahagyja a fogamzásgátló tabletta szedését, így fél évvel később teherbe esett.

Az életem Jack oldalán az volt, amire mindig is vágytam. Legalábbis azt hittem, amíg közeledni nem kezdett a 30. születésnapom és el nem kezdett "pittyegni" a biológiai órán. A legtöbb barátomnak már gyereke volt, és úgy éreztem, én is ezt szeretném már ezt átélni. Nem akartam többé a vicces nagynéni lenni, saját csemetét szerettem volna, de nem akartam elhagyni Jacket. Márpedig ő kijelentette, nem akar gyereket.

Helena hozzátette, nem bírta elviselni a szakítás gondolatát, ás biztos volt benne, hogy Jack remek apa lenne. Ezért hagyta abba a fogamzásgátló szedését még akkor is, ha már akkor rettegett attól, mi lesz, ha napvilágot lát az igazság.

Tudtam, hogy rossz, amit teszek, de a baba utáni vágyam felülírt minden moralitást. 

Amikor a terhességi teszt pozitív lett, nem merte elmondani Jacknek, hogy babát vár, a rosszulléteket azonban nem tudta titkolni. Miután végre elárulta, hogy állapotos, meglepetésére szerelme az első sokk után megölelte őt és közölte, megbirkóznak majd közösen ezzel új kalanddal. 

Három hónappal később elvitt egy olasz útra. Azt mondta, hogy még most tegyük ezt meg, amíg még ketten vagyunk. Élvezzük ezt ki. Soha nem volt akkora bűntudatom, mint akkor. 

Kislányuk, Aurora születését követően fél évvel Helena ismét  szándékosan abbahagyta a fogamzágátló szedését, ami újabb "véletlen, csodás balesetet" eredményezett: Ameliét, írja a TheSun.

Mindig azt mondja, hogy szereti az életünket, de sosem mondja azt, hogy örült, hogy úgy történt, ahogy. Épp ezért néha elgondolkozom azon, mit mondana, ha tudná, hogy én vetettem véget annak az életnek,amit ő imádott, nem pedig "baleset" volt. 

- árulta el az anyuka.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek