Petefészekrák

Túl feszes csípőjére fogta, az életéért küzd a 26 éves Alex

K. C.

Létrehozva: 2024.10.22. 10:30

Feszes csípőjére fogta a tüneteket, valójában sokkal nagyobb volt a baj.

Jógázni és piláteszezni kezdett egy menyasszony, hogy enyhítse a hátában jelentkező fájdalmat. Alex Macgillivray januárban kezdett el edzeni, miután hát- és csípőfájdalmaktól szenvedett, amikről azt hitte, hogy egyszerűen csak a feszes csípője okozza.

kéz, kórház, kórházi ágy, beteg, páciens, top 5 dolog, halálos ágyadon, halálos ágyon, megbán, megbántak,
Fotó: Uniplash

„Kezdetben nem vettem róla tudomást, nem sokat gondolkodtam rajta. Mindig is tudtam, hogy a csípőm feszes, ezért fáj a derekam. Elkezdtem jógázni és piláteszezni, mivel egyre rosszabb lett, bármit kipróbáltam, hogy enyhítsem a hát- és csípőfájdalmamat. A hátam alsó részén érzetem a fájdalmat, aztán véletlenszerűen szúró fájdalmat éreztem az ágyékom jobb oldalán” – kezdte Alex, aki azonban rájött, hogy valami nincs rendben, amikor a fájdalom megmaradt, és júniusban puffadás és székrekedés kezdett jelentkezni nála.

Kezdetben azt hitték, hogy a mérnöki menedzser vakbélgyulladásban szenved, de orvosai néhány vizsgálat után rájöttek, hogy petefészek rákja van. Alex most kemoterápiás kezelésen vesz részt, és arra buzdít mindenkit, akinek szokatlan tünetei vannak, hogy azonnal vizsgáltassa ki azokat.

„James a feltáró műtétem után kérte meg a kezemet, mindent megtervezett, mielőtt megbetegedtem, fogalmam sem volt róla, hogy ez lesz. Ez olyasmi volt, amit igazán várhattam, és fényt jelentett az alagút végén” – tette hozzá a menyasszony, aki reméli, hogy 12, 13, 7 és 8 centiméteres daganatai szétrobbantásával megőrizheti a petefészkét és termékenységét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek