Diagnózis

"Túl késő" - hátfájással ment orvoshoz, végstádiumú rákot találtak az édesanyánál

Bors

Létrehozva: 2024.10.16. 19:00

Az orvosok sem vették komolyan az első tüneteket. Akkor eszméltek, amikor Jennifer fájdalma már elviselhetetlenné vált.

Hátfájással ment orvoshoz egy kétgyermekes anyuka, de az orvosok azt mondták a 34 éves Jennifer McNeill-nek, hogy csak a gyermekei emelgetése okozza a panaszt, ami idővel magától el fog múlni. Sajnos ennél sokkal komolyabb volt a helyzet.

Az orvosok izomfájdalomnak minősítették egy anyuka hátfájását, mondván, hogy „a gyerekei emelgetésétől van” ez a szörnyű érzés. Jennifer eleinte szúró fájdalmat” érzett a hátában, majd már járni is alig tudott. A kétgyermekes skót anyuka felkereste háziorvosát, aki három hét fizioterápiát javasolt neki. A fájdalom azonban súlyosbodott, és további vizsgálatok 2021 júliusában kiderítették, hogy negyedik stádiumú mellrákja van, amely átterjedt a gerincére. Az orvosok nem tudták eltávolítani a daganatot, és közölték, hogy Jennifer betegsége gyógyíthatatlan.

Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy a sok kórházi látogatás és orvosi vizsgálat után végstádiumú rákot diagnosztizáltak nálam, és túl késő volt bármit is tenni 

– nyilatkozta Jennifer, aki több sugárkezelést és kemoterápiát is kapott. Mint elmondta, a gyerekeinek sosem beszélt betegségéről, nem akarja megrémiszteni őket - írja a Daily Mail. Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, mely kapcsán Jennifer hangsúlyozza, fontos a szűrővizsgálatokon való részvétel!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek