Eltűntek

Egy 12 és egy 11 éves kisfiú tűnt el az iskolába menet Szekszárdról

Bors

Létrehozva: 2024.10.04. 15:40

Az eltűnt szekszárdi fiúkat mindkét gyerek családja kétségbeesetten keresi.

Szeptember 30-án hétfőn reggel tűnt el a 11 éves Sallai Szebasztián József, akit édesanyja, Budi Angéla minden tőle telhető módon keres. Szebasztián az eltűnésekor ráadásul nem volt egyedül. A 12 éves barátjával, Kovács József Dzsúlióval tartott az iskolába, amikor mindkét gyermeknek nyoma veszett. A fiúkat mindkettejük családja kétségbeesetten keresi - tudta meg a Bors.

Sallai Szebasztián József, Budi Angéla, Kovács József Dzsúlió, tűnt el, eltűnt, Szekszárdról
Két tizenéves fiú tűnt el Szekszárdról iskolába menet hétfőn (Képünk illusztráció) Fotó: Gé / MW

Már négy napja égre-földre keresem őt éjjel-nappal, de sehol nem találom. Fogalmam sincs, hogy mitévő legyek

- mondta könnyeivel küszködve Szebasztián édesanyja, Angéla, aki a közösségi oldalakon is posztolt fia eltűnéséről.

Mint megtudtuk, egy családi probléma miatt Szebasztiánt ideiglenesen az egyik szekszárdi gyermekotthonba vitték, ahol összebarátkozott egy Dzsúlió nevű fiúval. A két fiatal eltűnése reggelén együtt indult iskolába, ahova már nem érkeztek meg.

Szebasztián nem ismerős Szekszárdon és ő soha nem tenne ilyet. Korábban soha nem fordult elő, hogy nem tudtuk volna, hol van

- mesélte el a Borsnak Angéla, aki folyamatosan keresi fiát és fia barátját, gondolva, hogy egy helyen kell lenniük, ha egyszerre tűntek el.

Szerintem valaki elcsalhatta őket, amikor az iskola felé mentek

- találgatott Angéla, akinek fogalma sincs, hogy szeretett kisfia, Szebasztián hol lehet és miért nem ad semmi életjelet magáról.

A közösségi oldalán még azt is kiírta az aggódó édesanya, hogy Szebasztián nyugodtan jelentkezzen, nem kerül bajba, csak az a lényeg, hogy jól legyen, épségben, otthon.

Próbáltam beszélni Dzsúlió szüleivel, de ők sem tudnak semmit. Igyekszem mind a két gyereket keresni, eddig hiába.

Mivel mindkét fiú Szekszárdról tűnt el, így elsősorban a szekszárdi rendőrség keresi őket. Sallai Szebasztián Józsefről IDE KATTINTVA, Kovács József Dzsúlióról IDE KATTINTVA nézheted meg a rendőrségi körözést. Aki bármelyik fiúról tud bármit, kérjük, jelentkezzen, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek