Elképesztő

Teljes döbbenet: váratlan lépésre szánta el magát a lottómilliomos

KL

Létrehozva: 2024.10.27. 15:45

Erre sokan nem lettek volna képesek...

Sokan vágynak arra, hogy egyszer megnyerjék a lottó főnyereményét. Akit ilyen szerencse ér, az legtöbbször nem szól senkinek, és a lehető leghamarabb befekteti a pénzt. Ám egy játékos nem így döntött.

dollár,pénz
Alkalmazottainak is adott a lottónyereményéből a játékos Fotó: Svetlana Lukienko / Shutterstock

Egy lottónyertes megfogadta, hogy bónuszt ad az alkalmazottainak, miután 100 ezer fontot (közel 50 millió forintot) nyert. A jószívű Chris Dell könnyekben tört ki, amikor ígéretét betartva, a People's Postcode Lottery nyereményéből mind a 10 alkalmazottjának 1000 fontot (több mint 485 ezer forint) odaadott.

Azért fogom odaadni ezt a pénzt az alkalmazottaknak, mert mi egy összetartó csapat vagyunk, és jó lenne mosolyt csalni az arcukra

- magyarázta a raktár vezetője, aki hozzátette, hogy sokan meglepődhetnek a döntésén, de ő ezt jószívűségből teszi.

− A csapatunk segít a vállalkozás fejlődésében, és szeretném azt hinni, ha te vigyázol a cégre, a cég is vigyáz rád - mondta Chris Dell.

Nem hiszem, hogy kapzsi lennék - ha szerencsém van, akkor mindig úgy gondolom, hogy másnak is mosolyt kell csalni az arcára

- fogalmazott Chris Dell.

A cégvezető elárulta, hogy a fennmaradó összeg egy részéből jótékonysági szervezeteket fog támogatni. Emellett néhány barátjával elmennek vacsorázni, továbbá Chrisnek nagy vágya, hogy elutazhasson, az úti céljuk valószínűleg Benidorm lesz - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek