Döbbenetes titokról rántotta le a leplet egy szakember. A kávéfogyasztók mostantól kétszer is átgondolhatják, milyen formában szerzik majd be az alapanyagokat.
Óriási népszerűségnek örvend az a dr. Karan Raj nevű orvos, aki TikTok-oldalán már több olyan dolgot árult el követőinek, amivel felrobbantotta az internetet. Nemrég elmondta például, hogy jó ötlet-e a reggeli utáni fogmosás, de azt is állította, hogy érdemes zoknit viselni az ágyban.
A szakember most egy elképesztően undorító tényt állít, méghozzá azt, hogy az őrölt kávéba gyakran darálnak bele különféle bogarakat is.
A kávéőrlemény bizonyos százalékban tartalmaz csótányt és más bogarakat is
– részletezte Raj. Hozzátette: ennek az az oka, hogy a darálás előtt csótányszennyezettség lép fel a kávébabnál, amit nem mindig tudnak teljes mértékben megszüntetni.
@dr.karanr Coffee & cockroaches ##coffee ##bug ##learnontiktok ##schoolwithdrkaran ##sciencefacts
⬠Steven Universe - L.Dre
Mint mondja, a hatóságok engedélyezik a bogárrészek egy bizonyos százalékos arányát az élelmiszerekben, de az allergiásoknak kifejezetten alánlja a kávé kerülését.
A szakembert most sem kímélték a TikTokos kommentelők:
Most azt akarod mondani, hogy azt ittam egész életemben, amitől a legjobban rettegek??
Épp kávézom…
Na jó, vannak dolgok, amiket nem kellene megosztanod az emberekkel…
Szívesebben éltem volna le az életem úgy, hogy erről nem tudok!