Aktuális

Undorító: Az őrölt kávékba rengeteg csótányt darálnak

Bors

Létrehozva: 2021.03.11.

Döbbenetes titokról rántotta le a leplet egy szakember. A kávéfogyasztók mostantól kétszer is átgondolhatják, milyen formában szerzik majd be az alapanyagokat.

Óriási népszerűségnek örvend az a dr. Karan Raj nevű orvos, aki TikTok-oldalán már több olyan dolgot árult el követőinek, amivel felrobbantotta az internetet. Nemrég elmondta például, hogy jó ötlet-e a reggeli utáni fogmosás, de azt is állította, hogy érdemes zoknit viselni az ágyban.

A szakember most egy elképesztően undorító tényt állít, méghozzá azt, hogy az őrölt kávéba gyakran darálnak bele különféle bogarakat is.

A kávéőrlemény bizonyos százalékban tartalmaz csótányt és más bogarakat is

– részletezte Raj. Hozzátette: ennek az az oka, hogy a darálás előtt csótányszennyezettség lép fel a kávébabnál, amit nem mindig tudnak teljes mértékben megszüntetni.

@dr.karanr

Coffee & cockroaches ##coffee ##bug ##learnontiktok ##schoolwithdrkaran ##sciencefacts

♬ Steven Universe - L.Dre

Mint mondja, a hatóságok engedélyezik a bogárrészek egy bizonyos százalékos arányát az élelmiszerekben, de az allergiásoknak kifejezetten alánlja a kávé kerülését.

A szakembert most sem kímélték a TikTokos kommentelők:

Most azt akarod mondani, hogy azt ittam egész életemben, amitől a legjobban rettegek??

Épp kávézom…

Na jó, vannak dolgok, amiket nem kellene megosztanod az emberekkel…

Szívesebben éltem volna le az életem úgy, hogy erről nem tudok!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek