Celeb

Ada Dzsudzsáknál keres új szerelmet

Címkék
noadsense

Létrehozva: 2009.05.16.

Dzsudzsák Balázs és Ada az új magyar álompár? A sztárfocista és a szexis műsorvezető nagy feltűnést keltett csütörtök éjjel az FHM-partin, ahol nem titkolták, vonzódnak egymáshoz. Hosszú, bensőséges beszélgetésüket látva egyértelmű volt, több van köztük barátságnál. A Borsnak elárulták: három hete találkozgatnak egymással.

Dzsudzsák csak magyar csajra bukik
Dzsudzsák Balázs már tavaly novemberben megmondta, neki csak a magyar lányok jönnek be igazán.
– Én csak odahaza ismerkedem, ott vannak a legszebb lányok. És ha úgy alakul, ők látogatnak meg eindhoveni magányomban – árulta el akkor a Bors újságírójának, és úgy tűnik, legújabb jelöltje sem lóg ki a sorból. Ada magyar is, szép is…


Labancz Lilla lett a legszebb lány
Az FHM száz bombázó választásának nyertese 2009-ben Labancz Lilla lett, megelőzve a dobogón Zimány Lindát és Dukai Reginát. Az Álom.net főszereplője a döntés kihirdetésekor eufórikus hangulatba került, és szerelmével, Danny Blue-val csókcsatákkal egybekötött örömtáncot lejtett a többi versenyző és a sajtó képviselőinek szeme láttára.

Még alig száradt meg a tinta Ada válókeresetén, s máris új férfi ostromolja. A legutóbbi Playboy címlaplánya Dzsudzsák Balázst vette le a lábáról. A kétgyermekes anyuka és a Hollandiában játszó válogatott focista néhány hete ismerte meg egymást.
– Egy pókerversenyen ültettek egymás mellé bennünket két vagy talán három hete. Azonnal szimpatikusak éreztem, és azóta többször is találkoztunk. Sok közös témánk van, jókat tudunk beszélgetni. Egyelőre ismerkedési fázisban vagyunk, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. Végül is mindketten egyedülállók vagyunk – mesélte a PSV Eindhoven balszélsője.
– Már adtam is neki egy Dzsudzsák-mezt, én pedig kerek szemekkel bámultam a Playboyban. Ahogy megláttam, gratuláltam neki a szépségéhez. Büszke lehet rá, hogy két gyermekkel is jobban néz ki, mint a legtöbb fiatal lány – bókolt Balázs. Ada sem győzi magasztalni udvarlóját.
– Aranyos, kedves, sármos fiú Balázs. Nem szeretek jóslásokba bocsátkozni, bárminek megvan az esélye – mondta a VIVA TV műsorvezetője, aki nagy focirajongó.
– Már akkor láttam focizni, mikor a Debrecenben játszott, és a válogatottban is, persze akkor még nem ôt, hanem a csapatot figyeltem – árulta el Ada, aki már élt távkapcsolatban a múltban is, így nem tartja megvalósíthatatlannak.
– Nekem is volt távkapcsolatom, még tizenhét éves koromban, nehéz volt, de ha úgy alakul, megoldható. Tudom, hogy a VIVA Cometre hazajön, ott biztosan találkozunk – zárta a műsorvezetőnő.

Dobos Péter

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek