Celeb

Hónapokig rejtegették Suri Cruise-t a szülei

Brugós Bernadette

Létrehozva: 2012.07.10.

Út a válásig 2. rész - Hollywood legfurcsább párosának tartották őket, sokak szerint házasságuk csak kirakatkapcsolat volt. Sorozatunk második részéből megtudhatja, hogyan rejtegették Suri Cruise-t a szülei.

Soha egyetlen sztárcsemetét sem vett körül annyi titok, mint a kis Suri Cruise-t. A kislány 2006. április 18-án látta meg a napvilágot. Születése után öt hónapig nem láthatta senki, nem készült róla sem hivatalos fénykép, sem lesifotó.

– Suri gyönyörű baba. Sűrű, fekete haja van és átható kék szemei. Nagyon szép gyerek lesz belőle – mondta a Holmes család egyik tagja a People magazinnak egy nappal Suri születése után. Cruise egyik legjobb barátja, Kirstie Alley is nyilatkozott, de ő egy szót sem szólt a babáról, csak Tomról áradozott.

– Csodálatos apa lesz belőle. Már most mindent százötven százalékos erőbedobással csinál – mondta a színésznő.

Mindössze tehát annyit lehetett tudni Suriról, hogy kék szeme és fekete haja van. Az emberek elkezdtek találgatni. Olyan pletykák terjedtek el, hogy Katie nem is Tomtól volt várandós, hanem előző barátjától, Chris Kleintől.

– Chris könnyes szemmel vallotta be nekem, hogy ő ejtette teherbe Katie-t. Aztán egy percig nem is szólalt meg, végül másra terelte a szót. Tudtam, hogy igazat mondott – nyilatkozta Klein egyik közeli barátja.

Azt is suttogták, hogy Suri anyakönyvi kivonatát olyasvalaki írta alá, aki a gyermeket és az anyát sem látta. A lapok megírták, hogy Tom Cruise képtelen gyermeket nemzeni, ezért is fogadtak örökbe előző feleségével, Nicole Kidmannel, sőt egyes cikkek szerint a színész sterilizáltatta magát. Amikor a pletykalapok már arról számoltak be, hogy szemtanúk látták, amint Katie Holmes strandlabdát dug a pólója alá, Katie és Tom elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa kislányát a nyilvánosságnak: 2006 októberében a kis Suri Cruise már ott mosolygott a Vanity Fair címlapján, Tom ölelő karjaiban. A magazint soha nem adták el annyi példányban, mint abban a hónapban, a pletykák pedig elültek.

És hogy miért rejtegették annyi ideig a kislányt? Egyesek szerint Cruise csak borzolni akarta a kedélyeket, míg másoknak az volt a meggyőződésük, hogy a szcientológusok tiltották meg neki, hogy mutogassa Surit. A teljes igazságot a mai napig nem lehet tudni.

– Életem legnehezebb és egyben legcsodálatosabb élménye volt a szülés. Anyának lenni a leghálásabb és legkimerítőbb dolog a világon. Mióta Suri megszületett, minden gondolatom körülötte forog. Bölcsebb lettem és figyelmesebb – nyilatkozta Katie Holmes az amerikai Glamour magazinnak.

(Folytatjuk) 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek