Celeb

Tehetetlenül nézik a Mirigyek Ambrus tengődését

O. Zs.

Létrehozva: 2012.09.04.

Az alkalmi munkákból tengődő Ambrus Zoli sorsát az Irigy Hónaljmirigy is aggódva figyeli. De még nem mondtak le arról, hogy valaha ismét együtt szórakoztassák rajongóikat.

Az Irigy Hónaljmirigyből tavaly év elején önkéntes száműzetésbe vonult Ambrus Zoli megélhetési gondokkal küszködik. Az együttes tagjai is figyelemmel kísérik korábbi társuk sorsát, ám bármennyire szeretnének, nem tudnak segíteni, hiszen most az ô szekerük sem fut.

– Kevesebb az önkormányzatok pénze, nem rendeznek falunapokat. Ha mégis, akkor a tehetségkutatók versenyzőit hívják – magyarázta Sipos Péter, a banda egyik tagja, majd Ambrus problémájára is kitért.

– Zoli szeretne egy új bandát alapítani, csak keresi a megfelelő tagokat. Gondolom, nem akarja elkapkodni, szerintem az Alcohol együttes csak átmeneti állapot. Ennél tovább szeretne jutni. Elképzelhető, hogy zenélünk még együtt, hiszen jóban vagyunk. Ám annak egy közös döntésnek kell lennie Zoli és a zenekar részéről. A mikort még senki sem tudja, csak reméljük, hogy egyszer eljön az az idő is – magyarázta Sipos Peti.

– Alkalmi munkákból élek, de remélem, újra lesz majd valami normális pénzkereseti lehetőségem. A szórakoztatóipar haldoklik, pedig mi abból élünk, a dalokból befolyó jogdíj nagyon kevés. Hiányzik a mirigyes korszak, anyagilag és a bulizás szempontjából is – nyilatkozta a Borsnak nemrégiben Ambrus.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek