Celeb

Csepelen tért vissza a pszichiátriáról MÁZS

Munkatársunktól

Létrehozva: 2013.11.05.

Vastaps fogadta vasárnap este a pszichiátriai kezelése után újra munkába álló Mészáros Árpád Zsoltot. A színész nemcsak tánccal, dallal, hanem ironikus humorbonbonokkal is szórakoztatta a mulatozókat.

Fergeteges bulival tért vissza közönségéhez Mészáros Árpád Zsolt, aki vasárnap este mindent bevetett, hogy kárpótolja rajongóit a három héttel ezelőtt elmaradt koncertjéért. A helyszín egy csepeli étterem volt, amely jóval a fellépés kezdete előtt zsúfolásig megtelt, és másodpercre pontosan a meghirdetett időpontban a talpig feketébe öltözött MÁZS hangja töltötte be a teret. – A munkába állásom első napja itt, előttetek történik – köszöntötte a közönséget a színész, aki műsora alatt többször is utalt a vele történtekre.

A legszellemesebbekből idézünk is néhányat: „Ki volt ott a 12-i koncertemen? Igen, hát én nem.” „Eljöttök a legközelebbi bulira is? Ígérem, én is ott leszek.“ „Egy kicsit megnövesztettem a hajam, mert lett a fejemen egy lyuk.” „Azt írták az újságok, hogy fejre estem. Szerintetek lehet így fejre esni? Leütöttek. A pszichiáterem szerint, már jól vagyok…”

A színész apai-anyait beleadott a produkcióba, a műsor csúcspontján még egy asztal tetején is énekelt. A harminckilenc éves MÁZS, okulván a történtekből, kizárólag ásványvizet fogyasztott, és korán távozott. Fél kilenckor elhagyta az éttermet, mert másnap már a Hal a tortán szereplőjeként forgatott, és az Operettszínház deszkáira is visszatért.

A sajtó képviselőit egyébként igyekeztek kizárni az eseményről, több fórumon is hiába próbáltunk engedélyt kérni a részvételre. A színész megjegyzései is arra utaltak, hogy némileg tart a botrányát megszellőztető sajtóra. „Te jöttél a Borstól?” – kérdezte viccesen egy későn érkező nézőtől.

A bulin egyébként keresztlánya mellett, MÁZS tizenhét éves fia volt a meglepetésvendég, aki rendkívül tehetséges énekes.

A kálvária kezdete

Az Operettsszínház egyik vezető színésze október 12-én, rejtélyes körölmények között került kórházba. Ahogy a Bors megírta, azon az ominózus szombaton hiába várták MÁZS-t budai koncertjére, nem jelent meg, telefonját nem vette fel.

A teátrum sajtóosztálya először súlyos hangszálgyulladásra hivatkozott, de lapunk úgy értesült, a színészt fejsérüléssel vették fel az egyik pesti kórházba. Néhány nap múlva már arról szóltak a hírek, hogy a színészt partidroggal elkábították, megverték, kirabolták, ő pedig pszichiátriai kezelésnek vetette alá magát, hogy fel tudja dolgozni a történteket. Az ügyben a rendőrség is nyomoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek