Celeb

Brasch Bence hasonmását szereti Lola

FF

Létrehozva: 2014.02.15.

Lola új szerelme nagyon hasonlít volt párjára, Brasch Bencére. Ráadásul ezt a fiatalembert is Bencének hívják. Az arckutató szerint a legtöbb ember ugyanazokat a vonásokat keresi.

Lola és Brasch Bence másfél év után szakítottak tavaly nyáron. Bár azóta már ismét baráti viszonyban vannak, egyikőjük sem kapkodta el a párválasztást.

Bencének azóta sincs új barátnője, Lola pedig jó fél évvel később engedett újabb szerelmet az életébe. Talán mindez azért sikerült, mert új kedvese, akit szintén Bencének hívnak, szinte megszólalásig hasonlít az énekesnő exére. Barna szeme, arcberendezése és alkata is egyértelműen Brasch Bence megjelenésére emlékeztet. Ám a szakértő szerint ez nem lehet véletlen, és nem is kell rajta túlzottan csodálkozni.

– Teljesen természetes dolog, hogy ha az ember ugyanolyan karakterisztikájú arcokat választ, mint a korábbi párjáé. Ez gyakori eset. Egyszerűen azért, mert azok az arcvonások tetszenek neki, amit korábbi kedvesén is vonzónak látott – magyarázta lapunknak Solti Zsuzsanna, arckutató.

Brasch Bence és Lola másfél évig volt együtt

A hasonlóságról és a szakértő véleményéről az énekesnőt is szerettük volna megkérdezni. De Lola nem kívánt nyilatkozni. Legelőször néhány hete a Story-gálán jelent meg nyilvánosan új barátjával, akkor így beszélt Bencéről.

– Ez egy nagyon friss kapcsolat, pontosan másfél hónapja vagyunk együtt, hatalmas boldogságban. Jól érezzük magunkat, de mivel az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam az éneklést, vár a munka. Össze kell magam szedni, mert túl sokat pihentem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek