Celeb

Lesifotósok hátráltatják Bajort a gyógyulásban

Munkatársainktól

Létrehozva: 2014.06.12.

Már sétálhatna, végre élvezhetné a szabad levegőt, a természetet, és még gyorsabban javulna az állapota, de háza börtönében kell maradnia. Bajor Imrét a zaklatók nem hagyják gyógyulni.

Egyre jobban van az agydaganattal küzdő Bajor Imre, de állapota lehetne a jelenleginél is sokkal jobb, ha a nyugalmát háborgatók nem akadályoznák a gyógyulásában.

Az ötvenhét éves színész jelenleg fülei házában lábadozik és a komplex természetgyógyászati kezelésnek – mely magába foglalja a szigorú diétát, a reflexológiás foglalkozást, a gyógytornát és a nagy visszhangot kiváltó ciános kezelést – köszönhetően napról napra erősödik, de eljött az a pont, amikor Bajor már egy újabb lépcsőfok megugrására is készen állna.

– Talán tényleg vannak csodák a Földön, és Imi gyógyulása lesz az egyik közülük. Az életkedve, a humora visszatért, és már szívesen mozdulna ki otthonából, amit bár imád, lassan a börtönévé válik – árulta el lapunknak egy közeli barátja.

– Szeretne kiülni a kertbe, sétálni az utcán, de nem teheti, mert a háza valóságos turistalátványosság lett. Nemcsak a lesifotósok várják, hogy lefényképezzék őt, hanem az egyszerű, hétköznapi emberek is a háza körül ólálkodnak. Imi azonban egyelőre nem szeretné, ha fotóznák, megbámulnák és zaklatnák őt az állapotát firtató kérdésekkel. Nyugalomra van szüksége, amit az utána leselkedők miatt nem kap meg. Sajnos az illetéktelenek felbukkanása napi gond lett Imiéknél. A telefont ki tudják kapcsolni, de a becsöngetőkkel, kukkolókkal nem tudnak mit kezdeni.

Érthető a Kicsi Huszár aggodalma, hiszen az elmúlt hónapokban sokat fogyott, a betegsége miatt a megszokottnál nehezebben mozog, kommunikál és nem akarja, hogy így lássa a közönsége. Az ismertsége miatt így jelenleg bezárva él vidéki otthonában, amely ugyan gyönyörű, de mégiscsak leszűkíti az életterét.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek