Celeb

Így lesz tökéletes Sarka Kata popója - fotók

Bors

Létrehozva: 2016.05.14.

<p>A kétgyermekes anyuka szülés után jó néhány kilót felszedett magára, de megmutatta, hogy kitartással és kemény munkával akár a huszonévesekkel is fel lehet venni a versenyt. </p>

Sarka Kata több cég igazgatása és a gyereknevelés mellett a sportra és az egészséges életmódra is fordít időt. A Bors egy kora reggeli edzésére kísérte el az üzletasszonyt.

– Nem olyan rég nyilvánosan vádoltak meg azzal, hogy nekem más dolgom sincs, mint hogy lemenjek az edzőterembe. Ez egyáltalán nem igaz, reggel iskolába és óvodába viszem a gyerekei­met, és mielőtt bemegyek az irodába, eljövök edzeni. Amikor végzek a munkával, elmegyek a gyerekekért, utána megyünk haza, leckét írunk, vacsorát készítek – magyarázta Kata, aki ugyan szerencsés helyzetben van, mert nem kell reggel nyolcra beérnie a munkahelyére, de bőven akad tenniva­lója.

– A mozgás mellett na­gyon fontos a táplálkozás is, megválogatom, hogy mit eszem meg, csak egészséges alapanyagokból főzök, nemcsak magamnak, hanem a férjemnek és a gyerekeimnek is – tette hozzá, majd azzal is elbüszkélkedett, hogy a segítségével Hajdú Péter hat kilótól szabadult meg az utóbbi hetek kemény munkájának köszönhetően, ő azonban az edzőterem helyett a focit választotta testmozgásnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek