Celeb

Nagy Feró nem lépne le egy fiatal bigével

ozs

Létrehozva: 2016.06.21.

<p>Valószínű a nagy többség elvérezne akkor, ha egy kvízműsorban azt a kérdést dobná a gép, hogy ki az a ma is aktív magyar zenész, aki még Korda Gyuri bácsinál is régebb óta él boldog házasságban. A helyes válasz ugyanis Nagy Feró. </p>

Forrás: Bors

A Beatrice frontember 35 évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent a nála húsz évvel fiatalabb Áginak. Feró hírneve és a nagy korkülönbség miatt környezetükben nem jósoltak nagy jövőt frigyüknek. Ők viszont rácáfolva mindenre azóta is együtt vannak.  A nemzet csótánya elárulta a Borsnak a hosszú házasság titkát.

Szerinte egy férfinak tudnia kell, hogy a felesége szereti. A feleségnek meg el kell tűrnie a rock and roll vidámságait. Ez viszont nem könnyű dolog. Áginak sem az. 

– Gondolom, nem lehet egyszerű az élete egy olyan manus mellett, aki állandóan csavarog a világban, és nem tudni, hogy hol jár éppen. Mondjuk amióta van telefon, kicsit megkönnyíti a dolgokat. De így is van, amikor 2-3 napra elmegyek, és nem tudjuk mindig mindenhova magunkkal vinni. Ilyenkor az egyedüllétet elviselnie sokkal nehezebb lehet, mint az, hogy megbízik-e bennem vagy sem – mondta Feró, aki nem titkolózik a felesége előtt. 

Mindent megbeszélnek, még arról is beszámol neki, amihez egyébként nem sok köze van. Nagy döntésekben pedig mindig kikéri a véleményét. 

– Ági sok mindenre ráérez, amire mi művészek nem.  Ő mondta, hogy vállaljam be a mentorkodást az X-Faktorban, vagy hogy én énekeljem el a Nyolc óra munkát, amit egyébként eredetileg másnak írtam – magyarázta a zenész.

Ezeknek a játékszabályoknak köszönhető, hogy Feró nem emlékszik nagy mélypontokra. 

– Ha volt is valami kísértés, akkor mindig az jutott eszembe, hogy nem akarok neki fájdalmat okozni azzal, hogy egy bigével lelépek. Meg különben is, mit mondtam volna a gyerekeinknek, hogy apuka elment, mert szerelmes lett? Ez a fajta felelősség mindig jobban dolgozott bennem, mint az, hogy egyáltalán eszembe jusson, hogy visszanyerjem a rock and roll szabadságát. De ahogy így elnézem ezzel az öreg fejemmel, az nem jön be, hogy elveszel egy húsz évvel fiatalabb csajt. Kivéve nálam – mesélte elégedett mo­sollyal arcán Feró.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek