Celeb

Rékasi Károly: Megmentették az életem!

GYLF

Létrehozva: 2016.06.17.

Forrás: Czerkl Gábor

Ismét meg kellett operálni a múlt héten Rékasi Károlyt, akit néhány nappal később már ki is engedtek a kórházból. A színész közel egy éve szenvedett motorbalesetet, azóta többször műtötték.

– A kórházból kikerültem, bízom benne és egyelőre úgy is néz ki, hogy optimistán nézhetek a jövő elé, mert tökéletesen sikerült a műtét. Most már abban is bízhatom, hogy a kórházba nem kell többet visszamennem. Csak akkor majd, amikor a rögzítő fémeket is kiveszik. Úgy tűnik, rendbe jött a lábam – magyarázta a Borsnak megkönnyebbülten.

– Most a rehabilitáció zajlik, járok gyógytornászhoz és felerősítjük azt az izomcsoportot, ami a jobb lábamban gyakorlatilag már közel tizenkét hónapja nincs használatban. Nem fáj, nem okoz nekem gondot, és tudom, sok munkát kell még belepakolnom. Egy csodálatos gyógytornásszal hozott össze a jó sorsom, mert meggyőződésem, hogy a jó sorsom hozott össze vele. Az edzőteremben a személyi edzőm vele egyeztetve állítja össze majd a gyakorlataimat. Apró pici lépésekkel haladunk előre és meggyőződésem, hogy most már tényleg a gyógyulás felé és nem egy zsákutcába – tette hozzá.

Olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy esetlegesen mások mulasztása miatt lassulhatott le Rékasi gyógyulása, és kellett ismét kés alá feküdnie. Szerinte ezek rosszindulatú és valótlan híresztelések. 

– Senkit sem perelek! Meggyőződésem, hogy mindenki a legjobb szándékával állt a műtőasztalom vagy a betegágyam mellett, hogy segítsen a gyógyulásomban. Az életemet mentették meg, és most az egészségemet adják vissza! – szögezte le határozottan.

A Barátok közt Bartha Zsoltja azt is elmondta, miért láthatjuk őt a sorozatban már hosszú napok óta ülve a képernyőn.

– Hónapokkal ezelőtt vettük fel ezeket a részeket, és akkor nem lehetett talpra állnom. Ebben is fantasztikus módon segítettek engem a stúdióban, a jeleneteket úgy írták át, és helyezték át, hogy játszhassak. A színházban is. Megható érzés, hogy ennyire figyelnek az emberre! – mondta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek