Celeb

Az alig látó lány üzent: Nem kell tőlünk félni!

Fái

Létrehozva: 2016.07.12.

Eddig is felettébb csinos lány volt, de most, hogy lefogyott, igazi bombázó lett Agárdi Szilvi.

– Valóban lement rólam úgy négy kiló. Egy gyomorrontással kezdődött, és utána könnyebb volt betartani, hogy kevesebbet egyek – mesélte büszkén az énekesnő a IV. Nemzetek Sajtversenye hazai selejtezőjén, aminek zsűrijében látássérültek és hírességek kóstoltak.

Néhány hónapja Szilvi még boldogan mesélte, hogy barátságot kötött egy fiúval, aki tetszik neki. Kíváncsiak voltunk, hogyan alakult az alig látó lány és lovagjának története. – Tulajdonképpen vége lett, mielőtt elkezdődött volna – vonta meg a vállát Szilvi. – Nem olyan könnyű, mert nálam az az elsődleges szempont, hogy fogadja el, hogy ezzel a problémával élek. Velem együtt lenni felelősséggel jár, és mint tudjuk, a legtöbb férfiaknak nem pont ez az erőssége. De az tévhit, hogy velünk nehéz. Nem az. Megállunk a saját lábunkon. Mindenkinek üzenem, hogy ne féljenek tőlünk. Nem vagyok ufó! Egyikünk sem az.

Szilvi Várvölgyben élt csodálatos, szerető, gondoskodó családjával, ám amikor beindult a karrierje, szülei úgy döntöttek, hogy felköltöznek vele a fővárosba. Ebbe három felnőtt testvére is beleegyezett.

– A szüleim nem szólnak bele abba, hogy kivel barátkozom. Vannak fiúk, akik rám írnak a közösségi oldalon vagy fellépé­sen megszólítanak, de bulizni nem nagyon járok. Szétnyomnak, elsodornak, aztán az ital miatt nem is emlékeznek rám – neveti el magát Szilvi.

– A pesti éjszakába ki nem mozdulok, olyan félelmetes! De így is van lehetőségem új embereket megismerni, például felkértek, hogy legyek országos alelnöke a LEO ifjúsági szervezetnek. Ebben főiskolások, egyetemisták végeznek jószolgálati tevékenységet, segítenek hátrányos helyzetűeknek. Járok országos találkozókra és kéthe­tente kabinet­ülésekre – mesélte büszkén a már 21 éves énekesnő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek