Celeb

Megszólalt Rékasi a lábát evő baktériumról

Bors

Létrehozva: 2016.07.28.

<p>Nagy a baj! A lábába ültetett orvosi fémet nem fogadja be a szervezete, allergiás a sebkötözőre, és megtámadta a testét a húsevő baktérium.</p>

Óriási vasszerkezet rögzíti a csontot Rékasi Károly combjában, a csípőcsonttól a térdéig, ahol a saját, csípőlapátjából kivett csontforgáccsal egy hónapja kitöltött öt centis hiányban végre megindult a csontképződés. Az orvosoknak nincs egyszerű dolguk, kiderült, a színész szervezete nem fogadja be az orvosi fémet, ezért begyulladt. A gondot pedig más tényezők, többek között a húsevő baktérium fertőzése is tetézi.

- Nem abban a kórházban kaptam el ahol most kezelnek a szeptikus osztályon. A csontpótló műtétet megelőző időszakban kaphattam el az MRSA-fertőzést, ami azért rémisztő, mert nem nagyon reagált az antibiotikum-kezelésre. De ezen már túl vagyok, most a Staphylococcus aureus egy "barátságosabb" változatával küzdünk éppen, amire szerencsére megtalálták a megfelelő antibiotikumot. Az első tíznapos kúra utáni eredmény annyira jó lett, hogy nem kell másik gyógyszert keresgélni – nyilatkozta Rékasi a Storynak, aki elárulta, ezzel a gyógyszerrel még két hétig fogják kezelni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek