Celeb

Botrány! Ellopták Pippa Middleton privát fotói

Bors

Létrehozva: 2016.09.24.

A rendőrség nyomozást indított a névtelen hacker ellen, aki feltörte a brit hercegnő, Katalin húgának telefonját. A tettes 3000 privát fényképet lopott el Pippa Middletonról, és 50,000 angol fontot, azaz közel 17 256 000 forintot követel értük cserébe.

A képek eltűnése hatalmas botrányt okozott a brit királyi családban, hiszen a több ezer fotó között rengeteg kép található Erszébet királynőről, Vilmos gyermekeiről, George-ról és Charlotte-ról, és a királyi család magánéletről. A telefon feltörésével ráadásul Pippa közelgő esküvőjének titkos helyszínére, és a leendő ruhára is fény derült, ami még több bonyodalmat okozhat. Persze, Pippát még más is aggasztja: utólag Katalin húga ugyanis azt is bevallotta, hogy a telefonján tárolta vőlegénye, a milliomos James Matthews meztelen fotóit is, a közös bulizások alkalmával készült, ittas képeik mellett.

A hacker a médián keresztül üzent a kétségbeesett Pippának, aki 48 órát kapott, hogy eljuttassa a névtelen zsarolónak a több mint 17 millió forintot. De azt is hozzátette, hogy a hatalmas értékű zsákmány nem fogja sokáig magánál tartani. Ha a királyi család nem fizet, azonnal közzé teszi a képeket.

Rendőrségi nyomozás indult az ügyben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek