Celeb

Rommá röhögte magát a húgán Tóth Vera

Bors

Létrehozva: 2016.09.27.

Hát, náluk ilyen a testvéri szeretet. Gabit ledarálja Vera, Vera pedig kiröhögi Gabit.

Múlt vasárnap este Tóth Gabit faggatták a Kicsi Óriások óvodásai az élet nagy dolgairól, az énekesnő pedig őszintén beszélt arról, hogy bármennyire is szeretik egymást testvérével, Verával, bizony köztük is előfordulnak súrlódások.

– Szoktunk veszekedni Verával és általában én szoktam beadni a derekam, a nővérem le tud darálni, de ezért is szeretem őt – mondta akkor Gabi, akit nem csak tesójához fűződő viszonyáról kérdeztek a kicsik. Kikérdezték Gabit például arról is, hogy miért váltogatja a frizuráját – erre Gabi azt válaszolja, hogy mert szereti a változatosságot, meg ez egyfajta útkeresés neki –, vagy mit csinálnak szabadidejükben szerelmével, Tibivel.

Míg Gabi a színpadon válaszolt a gyerekeknek, a színfalak mögött nővére, Tóth Vera is nagyokat kacagott egy-egy kérdésen.

– Rommá röhögtem magam, amikor Gabit kérdezték az ovisok. Annyira élvezem azt a gyermeki naivitást, ami a kis tehetségekben van, teljesen oda voltam a kérdéseiktől, amik szerintem nagyon hasznosak és színesek voltak – árulta el Tóth Vera, akinek sajnos legutóbb egy időre búcsúznia kellett csapatával, a Vagányokkal a Kicsi Óriások színpadától.

De vasárnap folytatódik a csapatok közötti versengés, és eldől, hogy Kiss Ramóna és a Lázadók, Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök vagy Oláh Gergő és a Fenegyerekek állhatnak majd fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek