Celeb

Súlyos állapotban került kórházba Várkonyi Andi

Bors

Létrehozva: 2016.09.02.

<p>Remek nyaralásnak indult, de csúnya vége lett a kubai családi kiruccanásnak. A műsorvezetőt a kiszáradás fenyegette!</p>

Kubában töltött pár napot Várkonyi Andi és Bochkor Gábor kislányukkal, Nórival. A nyaralás igazán jól sikerült, hiszen minden megvolt hozzá, ami szükséges: fülledt havannai utcák, süppedős tengerparti homok, pálmafák és hűsítő italok.

Ám a hazaérkezés már nem volt ilyen zökkenőmentes, Andi nem sokkal a leszállás után kórházba került.

– Egy nyaralás mindig feltölti az embert, kizökkenti a hétköznapokból, de azért kicsit fárasztó is. Azt gondoltam, hazajövünk, és mielőtt nekiállok újból dolgozni – hiszen hamarosan indul a Micsoda nők! Című televíziós műsorom – kicsit pihenek még, de sajnos erre nem került sor. Már a repülőn éreztem, hogy kapar a torkom, nem tudok nyelni, begyulladtak a nyirokcsomóim, bujkál bennem valami. Mire hazaértünk, már 39 fokos lázam lett. Napokig nyomtam az ágyat, annyi erőm nem volt, hogy felkeljek. Miután nem igazán gyógyultam, kórházba is kellett mennem, ahol azonnal ott akartak tartani, infúzióra kötni, mert a kiszáradás határán álltam. Két hete már, hogy itthon vagyunk, de tulajdonképpen most érkeztem csak haza, mostanra lettem csak jobban – mesélte a Best magazinnak Andi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek