Celeb

Pucér szobrot faragott múzsájából Benkő Dániel - 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2016.10.03.

<p>Mikor azt hinnénk Benkő Dánielről, hogy már nem tud új – és egyben meghökkentő – kártyalapokkal előrukkolni, akkor mindig előránt egy váratlan, mindent ütő osztást. Pedig a ka­nos lantos pont így tett a minap, amikor a Bors fotóriporterének lencséje előtt szobrot próbált faragni legújabb múzsája, Bazsarózsa látványából.</p>

– Bazsarózsa a nőiesség szimbóluma: tökéletes és gyönyörű minden egyes idoma, porcikája. Ezen nincs mit titkolni, tagadni: testének látványa minden szinten megihletett, legyen szó zenéről, táncról vagy épp szobrászatról. Nem véletlenül hívom a mú­zsámnak. Régóta dolgozunk együtt, szinte minden rezdülését ismerem, így egyáltalán nem ment nehezen a közös munka. Végül is mindketten művészemberek vagyunk – magyarázta a svábhegyi polihisztor.

Szavai közben tüzes macskára hajazó modellje próbálta belőni a megfelelő pózt mestere alkotásához.

– Dániellel meglehetősen régóta dolgozunk együtt különböző művészeti projektekben. Ezek többnyire arról szóltak, hogy az ő gitárzenéjére alkottam koreográfiá­kat. A közös próbák során kiderült, hogy Dániel képes többet kihozni belőlem, mint egy hétköznapi koreográfusból. Neki sikerült, ami életem során más férfiaknak még nem nagyon: igazi nő lettem, amit most próbál szoborrá formázni – ma­gyarázta lelkesen a tánc- és illemtanárból lett, újdonsült aktmodell.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek