Celeb

Rúdugró is lehet konyhafőnök

kbv

Létrehozva: 2016.10.29.

A legkülönbözőbb, sokszor extrém szakmák képviselői bekerültek a főzőshow középdöntőjébe. Ékszerkészítő, rúdugró és balhés rocker is lehet a második évad nyertese.

döntőA Konyhafőnök második évada, hamarosan kiderül, ki lesz idén a nyertes. Az már most is látható, hogy nem kell feltétlenül a konyhaművészetet iskolában tanulni ahhoz, hogy valaki igazán jó séf lehessen. A középdöntős versenyzők között ugyanis van, aki szakmája szerint állatok mesterséges megtermékenyítésében jártas, és akad, aki a gasztronómia „másik végén” dolgozik: vagyis a csatornázási művek munkatársa.

Jilly Krisztitől például ránézésre sem áll semmi messzebb, mint a főzés és az evés: a filigrán barna lány kamaszként hat évig magyar válogatott rúdugró volt, és fagottozott Gödöllőn a helyi nagyzenekarban. Talán még nála is messzebbről indult A Konyhafőnök első helyéért Vári Dávid, aki környezetvédelmi vállalkozó, családi cégükben vezérléstechnikát, szivattyút gyártanak, napkollektorokhoz készítenek motorokat, irányítást, ledvilágítást.

Amikor nem a konyhában serénykedik, csatorna-fenntartási elôadóként a Budapesti Csatornázási Mûvek csapatát erősíti Torják Gábor. Hajdu Roland szintén „közszolgáltat”, egészen pontosan a bűnüldözésben játszik komoly szerepet. A Készenléti Rend­őrségnél a Különleges Szolgálatok Igazgatóságán sofőr. Roland, ha kell, vízágyúkkal őrzi a rendet. 

Talán még náluk is furcsább az, hogy Németh Ádám hogyan kerül az RTL Klub főzőshow-jának tűzhelye mögé: a 34 éves srác végzettsége szerint ugyanis agrármérnök állattenyésztő, emellett hivatásos inszeminátor. Ebben a szakmában egyébként már nem dolgozik. Ádám régebben családi vállalkozásban testvérével különleges ékszereket gyártott kerékpárosoknak és postagalamb-versenyzőknek.

Reider Lászlónak nem is annyira a jelene, mint a múltja az érdekes. Kilenc évig zenélt, két under­ground zenekar énekese volt. Zúzós idôszak volt, nem kevés balhéval: három évre ki is tiltották a Sziget Fesztiválról, mert eltörte a mikrofont és az állványt a színpadon. László mára megkomolyodott, logisztikai középvezetőként dolgozik, és kétszáz ember napi munkájáért felelős.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek