Celeb

Meglepő: egyszerű esküvőre vágyik a dúsgazdag énekesnő

Nagy Daniella

Létrehozva: 2016.11.20.

Vagyona megközelíti a 27 milliárd forintnyi összeget, mégis egyszerű esküvőt tervez a 28 éves brit énekesnő, Adele. Már régóta rebesgetik, hogy közeleg Adele és párja, a négyéves Angelo édesapja, Simon Konecki nagy napja, így talán nem is meglepő, hogy egyre több információ szivárog ki az eseményről. Egy forrás a közelmúltban elárulta: Adele azt szeretné, ha az alkalom róla és Simonról szólna, hogy milyenek ők maguk, mint pár. Boldoggá tenné egy egyszerű, szűk körű ceremónia, utána vacsora és iszogatás. Nem fukar, örömmel áldoz arra, hogy a szeretteinek nagyszerű napja legyen – pusztán azt nem szeretné, hogy zsúfoltság legyen.

A pár jelenleg Beverly Hillsben él, de úgy fest, hogy Los Angelesben tartják majd az esküvőt, hogy Simon korábbi kapcsolatából származó lánya is jelen lehessen. Emellett Adele szeretné, ha szülőhazájában, az Egyesült Királyságban is tartanának egy ünnepséget, hogy a családja és barátai is velük ünnepelhessenek.

A forrás azt is elmondta: Adele jelenleg is turnézik, szóval megelégedne egy szimpla anyakönyvi kivonattal is a legközelebbi barátai társaságában. A jó esküvő egyébként sem igazi a barátok nélkül, az angliai szertartás pedig biztosít mindenkit arról, hogy senki sem lesz kifelejtve.

Azt is megtudhatjuk a forrástól, hogy sztárokra nem lehet majd a jelenlévők között számítani. A régi kapcsolatok lesznek előnyben, és azok a barátok, akikkel Adele gyerekkora óta jó kapcsolatot ápol, s bár az énekesnő nem iszik, garantáltan lesz mindenféle itóka, ami elengedhetetlen egy ilyen alkalommal. A ruháról pedig csak annyit árult el a forrás: annyi biztos, hogy tradícionális lesz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek