<p>Tudjuk, pár ezer fekvőtámasz, több hónap koplalás, néhány ezer kilométer futás után leadjuk a túlsúlyt. Molnár Andrea táncművész – aki szeret enni, de fittnek kell maradnia – azonban olyan tanácsokat ad a Bors Extra Magazinban, amelyek betarthatók.</p>
Mondhatjuk, könnyű neki vékonynak maradni, hiszen egész nap sportol, és biztos csak salátát salátával eszik. Ez egyrészt nem igaz, másrészt pedig bizony az ő családja sem csak Andinak főz, ugyanolyan hagyományos ételek kerülnek az asztalra, mint bárkinél. Meg kellett tanulnia, hogyan mondjon nemet.
– Ha az ember ügyes, könnyen ráveheti a család idősebb tagjait, hogy olyasmi is kerüljön az asztalra, ami nem terheli meg a gyomrot. Krumpli helyett vagy mellett készüljön rizs és saláta is köretként, így mindenki tud választani magának megfelelőt – mondta Andi, aki azt tanácsolja, ne csak kevesebbet főzzünk, kevesebbet is együnk!
– Ha szeretnénk mindent végigkóstolni, és miért is ne tennénk, szedjük ki először csak mindennek a felét. Kivétel a hal, abból bármennyit ehetünk. Megfelelően az étrendbe építve az emésztést is segítheti egy-egy pohár ital. A bor a benne található savaknak köszönhetően a keményítő és zsírtartalmú anyagokat bontja, és mivel PH-értéke közel esik a gyomoréhoz és az emésztőnedvekéhez, a hasnyálmirigy működését is segíti. De csak étkezés közben vagy után fogyasztva!
A Bors Extra Magazinban Andrea tanácsain kívül 16 oldalas keresztrejtvény-mellékletet is kínálunk, ötvenezer forintos nyereménnyel.