Celeb

Nyári Dia, Solti Ádám és Nagy Ervin a legszexibb sorozatsztár

Bors

Létrehozva: 2017.01.02.

Ők azok, akik a tehetségük mellett dögös külsejükkel is felkeltették a nézők figyelmét: a legszexibb magyar sorozatsztárok. Róluk szavaztak a Bors olvasói, és arattak a Barátok közt szereplői.

Olvasóink szerint Nyári Dia a legvonzóbb sorozatszínésznő. A Ba­rá­­­tok közt sztárja erős mezőnyben nyert magabiztosan, a szavaza­tok több mint felét megszerezve. A Má­tyás király tér Hannáját ugyan sikerült elér­nünk tegnap, de a szilveszter utá­ni pihenése közben nem tudtuk szóra bír­ni. 

– Volt idő, amikor irigykedve néztem a balerina alkatú lányokat, és arra vágytam, hogy én is olyan legyek. Aztán a sport által egyre jobban megismertem a testemet. Rájöttem, hogy számomra erősebb izomzat adatott meg, és ezt el is fogadtam.

A legvonzóbb nők:

Nyári Dia: 55%
Gubás Gabi: 23%
Kiss Ramóna: 11%
Kovács Patrícia: 7%
Nagy Adri 4%

Dia olyan gyönyörű kolléganőit előzte meg, mint Gubás Gabi, valamint a Barátok közt másik bomba nője, Kiss Ramóna, aki a győztes egyik legjobb barátnője. A mindig vidám, Válótársakból is ismert Kovács Patrícia hét százalékot szerzett, a Jóban Rosszban csinos üzletasszonya, Nagy Adri pedig négy százalékkal lett az ötödik. 

A férfiaknál holtverseny alakult ki az élen a szintén Barátok köztből ismert Solti Ádám és a Terápia című sorozat színésze, Nagy Ervin között. Ádám nem titkolja, hogy a nézők elismerése nagyban hozzájárult ahhoz, hogy számára jól kezdődjön az év. 

– Köszönöm szépen, hogy rám szavaztak – mondta lapunknak a sorozat szívtipróját alakító fiú. – Szerintem a külső és belső tulajdonságok egyaránt hatással vannak arra, hogy kit tekintenek szexinek. Úgy gondolom, egy színész számára fontos a nézők visszajelzése, és bár meglepett, de őszintén örülök, hogy rám szavaztak.

A legsármosabb férfiak:

Nagy Ervin: 29%
Solti Ádám: 29%
Törőcsik Dániel: 19%
Lengyel Tamás: 14%
Kedvek Richárd: 9%

A második helyezett az Éjjel-Nappal Budapest szépfiúja, ÉNB Kristóf, azaz Törőcsik Dániel lett, míg a bronzérmet tizennégy százaléknyi szavazattal a szívtipró Lengyel Tamás nyerte. A sort Kedvek Richárd zárja, aki a Jóban Rosszban című sorozat vadító doktoraként kilenc százalékot gyűjtött össze. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek